Akcija #recimoimhvala se nastavlja: i u sljedećoj godini nastavljamo sladiti vjenčanja

Dragi čitatelji,

kada smo u travnju ove godine, u vrijeme kada je izolacija još bila u tijeku, a brojevi zaraženih značajno niži, pokrenuli našu akciju #recimoimhvala, vjerovali smo da će se do kraja ove godine stvari vratiti u „staro normalno“ i da će se vjenčanja normalno održavati.

Nažalost, brojevi su sve veći, ograničenja sve stroža pa je i broj mladenaca, osobito iz hitnih službi, sve manji. Nas veseli činjenica da smo unatoč ograničenjima uspjeli zasladiti čak sedam vjenčanja.

Prisjetimo se tako da je našoj Anji Božičević vjenčanje zasladila zagrebačka slastičarnica M&M, Ivi Akmadži tortu je pripremila Amelie, gosti Matee Čikeš uživali su u torti iz splitske Dolcemanije, dok je njezina sugrađanka dobila tortu iz Cuppedije. Zadarsko vjenčanje Kristine Stipanović zasladila je Tortica, na dubrovačkom vjenčanju Vlade Lajnvebera pažnju je privukla torta koju su pripremili u slastičarnici Bite bay, dok je osječka Kuća peciva pripremila jedinstvenu tortu za Ivonu Matijević.

Jedno vjenčanje, ono splitske liječnice Tine Aljinović odgođeno je za 2021. pa će tako u torti iz Biberona ona i njezini gosti uživati dogodine. Najviše nam je žao što našoj istarskoj mladenki Luciji Lukić nismo uspjeli zasladiti vjenčanje jer nismo uspjeli pronaći pravu slastičarnicu za nju.

Ipak, činjenica da je sedam parova mladenaca u trenutku rezanja torte znalo da su tu tortu dobili kao znak zahvale za sve što su napravili za zdravlje i sigurnost naših sunarodnjaka u ovoj velikoj zdravstvenoj krizi, dalo nam je poticaj da ovu akciju produžio i da umjesto do 1. siječnja 2021. ista traje do 1. srpnja 2021. godine.

Ovu odluku rado su podržale i gotovo sve slastičarnice koje su dio naše akcije. Tako zagrebačkim mladenkama i dalje na raspolaganju stoje Ivana Žabjačan iz Sweet temptations by Tirki u suradnji sa Slatkim dekoracijama, Petra Jelenić i Tia’s Gluten Free. Riječku mladenku čeka slastičarnica Zvončarnica, a dubrovačke Dolce vita i Mala truba. Šibenska vjenčanja zasladit će Yum Yum Pastry i Slatka radionica by Vesna Nakić, a makarsko Slastičarnica Romana. U Varaždinu će sretnoj mladenki tortu pripremiti Kavana Grofica Marica, a korčulansko vjenčanje zasladit će Nadalina.

Sretni smo što ćemo i u godini koja je pred nama nastaviti ovu slatku akciju i pozivamo sve slastičarnice koje nam se još nisu pridružile, da nam se pridruže i s nama stvore neku slađu stvarnost. Također, pozivamo sve mladenke i mladoženje iz hitnih službi da nam se jave i daju nam priliku da im na najslađi način kažemo HVALA.

Do sljedećeg slatkog javljanja, pozdravlja vas vaša

Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.