Akcija #recimoimhvala: koroni usprkos, uz tortu iz slastičarnice Amélie, Iva i Tomislav proslavili su ulazak u bračnu luku

Nakon što smo već zasladili vjenčanje Anje Božičević, red je došao na Ivu Akmadžu kojoj ni korona ni promjena plana nije mogla narušiti sreću zbog ulaska u bračnu luku.

Trebali smo vam o ovom vječanju pisati početkom kolovoza. Trebala je naša Iva proslaviti svoje vjenčanje pred nešto više od 250 uzvanika. Trebala joj je torta biti na tri ili četiri kata. Mnogo toga je trebalo, ali baš kao i mnoge stvari ove godine, ni ova nije išla po planu pa je naša Iva Akmadža zbog ponovnog širenja epidemije korona virusa svoje veliko crkveno vjenčanje odgodila za dogodine. Ipak, nije htjela više čekati i za izricanje sudbonosnog „da“ svom Tomislavu pa su proteklog vikenda održali vjenčanje u matičara, proslavivši ulazak u bračnu luku u društvu svojih najmilijih, uz tortu koju su dobili u sklopu naše akcije #recimoimhvala.

„Tortu je radila slastičarnica Amélie na čelu sa Žakline Troskot, s čijim smo osobljem (u prvom redu slastičarkom Dajanom) od samog početka imali odličnu komunikaciju oko izgleda torte, okusa, veličine, dostave i sl. U svim detaljima su nam izašli u susret. Torta je bila jako ukusna i ispunila je sva naša očekivanja. Takvu smo htjeli za naše vjenčanje. Bila je čokoladna i sočna, a s vanjske strane je bio šlag koji je bio ukrašen dekoracijom od pravog cvijeća. Svi gosti su bili jako zadovoljni okusom i izgledom torte o čemu svjedoči i činjenica da smo ju cijelu pojeli.“ – priča nam uzbuđena mladenka kojoj korona ipak nije uspjela umanjiti sreću zbog stupanja u brak s voljenim muškarcem.

Kako je, pak bilo, izraditi tortu za ovo vjenčanje najbolje znaju u slastičarnici Amélie: „Svaka izrada torte u Amélie proizvodnji je jedinstven izazov jer svaka torta ima svoju priču koja nije isključivo povezana s njezinom bogatom recepturom. Bilo nam je drago i motivirajuće izraditi tortu za osobu kao što je Iva. Torta je kao i njezina osobnost bila elegantnog izgleda uz svježinu cvjetova koji simboliziraju ujedno i karakter osobe za koju je bila namijenjena.“, kažu nam iz slastičarnice navodeći da su u ovu tortu, osim standardnih sastojaka „stavili kao dodatni sastojak ljubav i svoje vrijeme što uvijek rezultira prefinim okusom.“ U njihovim prefinim okusima možda ćemo u budućnosti još uživati jer provedbu naše akcije ocjenjuju kao „promišljenu, kvalitetnu i s puno empatije“ te kažu „uvijek smo otvoreni za nove slatke projekte jer smo i do sada uvijek imali srca i volje biti dio dobrih priča.“

„Ovim putem zahvaljujem Slatkopediji i akciji #recimoimhvala, kao i organizatorici Kati Bošković što su nam priuštili dodatno veselje na taj dan. Cijela komunikacija i organizacija sa Slatkopedijom prošla je besprijekorno s Katom koja je uvijek bila na raspolaganju za detalje i dogovore. Također, zahvaljujem i slastičarnici Amélie koji su svojim trudom i profesionalnošću uveličali naš dan.“ – za kraj poručuje Iva Akmadža, kojoj svi mi sa Slatkopedije još jednom želimo reći „hvala“.

Fotografije: Iva Akmadža i slastičarnica Amélie

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.