Akcija #recimoimhvala: Kristina Stipanović: „Torta je bila točno onakva kakvom sam ju zamišljala“

Unatoč naglo donesenim ograničenjima zbog razvoja situacije s virusom Covid_19, svadba Kristine Stipanović i njezinog odabranika održala se krajem kolovoza, a torta s kojom smo joj, u suradnji sa zadarskom proizvodnjom slastica Tortica, zahvalili ispunila je sva njezina očekivanja.

Kristina Stipanović, stručna prvostupnica sestrinstva zaposlena u KBC Rijeka, sa svojim je zaručnikom uplovila u bračnu luku, 30. kolovoza 2020. u rodnom Zadru. Prvotno se vjenčanje trebalo održati 26. lipnja 2020., ali su zbog razvoja situacije s pandemijom virusa Covid_19 odlučili promijeniti datum kako bi bezbrižno mogli proslaviti. Međutim, ni ovaj datum nije bio idealan budući da je samo dan ranije na snagu stupila odluka o ograničenju broja uzvanika na svadbenim svečanostima za Zadarsku županiju. No, to im nije upropastilo proslavu budući da im se broj uzvanika već ranije smanjio što zbog pandemije što zbog nekih drugih razloga. Unatoč manjem broju gostiju, Kristina kaže da su se izvrsno proveli te da će, iako joj je žao što većina njih nije mogla doći, ovaj dan pamtiti zauvijek.  

Torta koju je za njih izradila Marica Plavšin iz zadarske proizvodnje slastica Tortica ih je oduševila. „Gospođa Marica je bila vrlo ljubazna te je ispoštovala sve moje lude želje za tortu. Torta je bila izgledom prekrasna te točno onakva kakvom sam ju zamišljala. Okus je bio lješnjak torta, kombinacija lješnjaka i čokolade – najbolji spoj, kao Nutella! I gostima je bila jako ukusna, pojelo se skoro sve što je mnogo za reći nakon cijelog dana razne hrane! Neki su tražili i repete!“

I sama vlasnica „Tortice“ oduševljena je sudjelovanjem u našoj akciji: „Prvo bih htjela zahvaliti što ste mi dali priliku da sudjelujem u ovoj akciji koja je, sigurna sam, svim mladenkama koje su se odazvale omugućila da im olakšamo barem jedan mali, ali slatki dio u svim brigama oko pripreme svadbe koje su bile obilježene ovom cijelom situacijom. 

Mom timu i meni je bilo zadovoljstvo raditi ovu tortu i nadamo se da smo uspjeli ispuniti želje naše mladenke.

Svaka svadbena torta je posebna i svaka ima svoju priču i uvijek smo sretni kad nam se da na povjerenje da budemo dio nečije ljubavne priče. Velika je to odgovornost i osjećaj koji je uvijek prisutan. 

Torta koju smo radili za našu mladenku je bila u tonu lješnjaka, mekane i sočne korice od lješnjaka u kombinaciji s kremom od bijele čokolade i mliječne čokolade s komadićima lješnjaka. Torta je bila ukrašena istim cvijećem koje je mlada izabrala u skladu s ostalom dekoracijom. 

Svakako pohvaljujem ovakvu vrstu akcije i bila bi mi čast ponovno sudjelovati u sličnim akcijama.“  – zaključila je gospođa Marica.

Za kraj se i Kristina još jednom osvrnula na akciju #recimoimhvala te rekla: „Zaista vam hvala na ovoj divnoj prilici! Lijep je osjećaj biti počašćena na ovaj način zbog profesije kojom se bavim i vjerujem da ostale djevojke (žene!) dijele mišljenje sa mnom. Hvala vam na prilici, ovoj akciji i na ugodnoj komunikaciji!“

Fotografije: Kristina Stipanović

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.