Mali hrvatski brendovi zasladili su nam „Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji“

Zadnja dva tjedna zajedno smo odbrojavali do Uskrsa  – evo koliko darova smo podijelili.

Završili smo još jedno prigodno darivanje – ovaj put ono je bilo posvećeno blagdanu Uskrsa koji nam sutra stiže. Našem darivanju nazvanom „Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji“ pridružilo se trinaest malih hrvatskih brendova koji su dokazali da se na našem tržištu mogu naći odlični proizvodi s potpisom naših kreatora.

U sklopu ovog darivanja ukupno smo podijelili 17 darova koji su razveselili naše pratitelje iz svih dijelova Hrvatske. Od zdravih voćnih grickalica i keksića, preko ukusnih pića i džemova, čokolada, likera i namaza, unikatnih keksića, majica i torba pa sve do posebnog posuđa – evo čime smo vas obradovali.

Prvi dan darivanja bio je rezerviran za brend Fru Chef koji vam je među ostalim darovao jedinistveni proizvod na svjetskom tržištu – voćne košarice. Sljedećeg dana Ekipa vas je počastila s čak tri paketa svojih osvežavajućih kombucha, a danas poslije dva paketa svojih zdravih i slatkih proizvoda podijelio je Nutri Kulti. Adorable pekmezi otišli su u ruke jednog sretnika, a Rendes je jednu našu čitateljicu razveselio setom koji se sastoji od šalice i tanjurića te pladnja za posluživanje kolača. Jedinstvene keksiće s aplikacijom umjetničkih djela darovao je Bite Art, dok su Eko-borovnice Lisjak oduševile svojim paketom s brojnim proizvodima od borovnica. People to people je darovao paket proizvoda kao stvorenih za pripremu nešto zdravijih slastica, a naš jezični paket opet je pomogao u slatkom učenju stranih jezika. Keksiće ručno ukrašene royal icingom darovali su Royal keksi – homemade, a džemove s posebnom kombinacijom okusa osigurao je Zest&co. Za prijeko potrebnu dozu detoksa pobrinuo se Take Natural, a predivnu staklenu za med darovao je Bug in my home. Odbrojavanje smo završili paketom punim čokolade koji je dao TAMAN chocolates.

Vrijeme do Uskrsa uz ovo nam je odbrojavanje doslovno proletjelo, ali vremena za predah nema jer vam već iza Uskrsa pripremamo nove slatke projekte i iznenađenje – ostanite s nama i otkrijte što vas još čeka na najslađem portalu u Hrvatskoj.

Fotografija: Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.