Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: stvorite najukusnije slastice uz people2people proizvode

Jedan čitatelj osvojit će čak pet proizvoda brenda people2people, kao stvorenih za pripremu ukusnih slastica.

Želja da ljudima koji brinu o svomu zdravlju ponudi zanimljive, drugačije i ukusne proizvode koji bi bili dopuna uravnoteženoj prehrani potaknula je Bernu Storjak da prije desetak godina pokrene vlastiti brend people2people čiji je prvi proizvod bio Ghee maslac.

Ovim proizvodom htjela je ponuditi zdravu alternativu ostalim masnoćama za pripremu hrane, a kako je naišla na pozitivne reakcije kod kupaca, uskoro je liniju svojih proizvoda proširila i na paste od orašastih plodova, ukusne namaze i zanimljive grickalice. Svi proizvodi koje ovaj brend predstavlja na tržištu napravljeni su po njihovoj jedinstvenoj recepturi te se svi proizvode u malim serijama, od sirovina najbolje kvalitete te, s kako Berna kaže, puno ljubavi, a to su samo neki od standarda od kojih nikad ne odstupaju.

„Jednostavne namirnice pretvaramo u ukusne fantazije koje dovodimo do savršenstva zbog čega se onaj tko ih proba uvijek po njih vraća. Možemo birati ono što jedemo pa zašto ne bismo odabrali ono od čega ćemo se osjećati dobro i izgledati dobro.“, kaže nam Berna, ističući da je njihov moto „osvijesti što jes(t)i“.

Njihova ponuda danas obuhvaća vlastitu proizvodnju Ghee maslaca, namaze s ghee maslacem (Ghee Seeds, Ghee Sweet i Gee Black), 100 % orašaste paste (kikiriki, badem, lješnjak, indijski oraščić i tahini), GheeKiriki grickalice (s mediteranskim biljem i indijskim začinima) te Sweet Angel – orašasti kakao namaz bez šećera, pogodan i za dijabetičare.
Svi njihovi proizvodi odličan su i bogat izvor vlakana, vitamina, minerala i esencijalnih masnih kiselina, a budući da ne sadrže gluten, šećer, konzervanse, laktozu, kazein, palmino ulje, boje, jaja, niti umjetne dodatke, idealni su za osobe koje su intolerantne na laktozu, alergične na kazein, kao i za sve one koji ne smiju ili izbjegavaju gluten, konzervanse i šećere.  Uz to, odlični su za djecu, fizički i intelektualno aktivne ljude, rekreativce i sportaše te osobe starije životne dobi, a Berna kaže i „za sve one koji žele uživati u jelima okusom mrvicu bogatijima upravo zbog naših dodataka“.

People2people se pridružio našem Odbrojavanju do Uskrsa te je pripremio bogat paket u kojem će se naći njihov Sweet Angel namaz, Ghee maslac te paste od badema, kikirikija i indijskih oraščića. Sweet Angel orašasti kakao namaz bez šećera idealan je za dobar početak dana, kao i za slatku pauzu s relativno malo kalorija, a ovaj ukusan kakao namaz sigurno će spasiti težak dan. Napravljen je od orašastih plodova i kakaa te je idealan za sve one koji ne konzumiraju šećer jer je glikemijski indeks iz šećera u njemu nula. U ovom namazu nalazi se i fantastičan omjer badema i lješnjaka, a upravo toj kombinaciji duguje svoj fantastičan okus. Odličan je kao dodatak raznim slasticama i palačinkama, ali savršeno će se uklopiti i kao namaz na kruhu.

Ghee maslac je izrađen tradicionalnim višesatnim postupkom od najboljeg domaćeg maslaca vrhunske kvalitete te predstavlja čistu mliječnu masnoću, bez vode, mliječnih šećera i bjelančevina. Odličan je kao namaz na kruhu ili prepečencu te kao dodatak zobenoj kaši, a svoje će mjesto naći i u pripremi slatkih jela, kruha, kolača, keksa i palačinka. Odlična je zamjena za razna ulja, maslace i margarine te podjednako primjenjiv za pripremu svih vrsta jela (i slatkih i slanih).

Njihove paste od 100 % kikirikija, zatim badem pasta i pasta od indijskih oraščića odlično će se uklopiti u brojna slatka jela, a zahvaljujući svom sastavu, čuvat će i vaše zdravlje.

Ovaj paket pun prirodnih proizvoda osvojit će netko od naših čitatelja. Sve što trebate napraviti jest u komentaru naših objava na Facebooku i Instagramu napisati zašto bi baš vama ovaj paket dobro došao.

Dobitnika ovog paketa s područja Republike Hrvatske objavit ćemo sutra u komentarima naših objava na društvenim mrežama.

Fotografija: people2people

U suradnji s people2people

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.