Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: Dodajte boje svojoj kuhinji uz divno posuđe brenda Rendes

Ako ste u potrazi za veselim posuđem vrhunske kvalitete, više ne morate tražiti – Rendes je prava adresa za vas, a uz malo sreće, možda baš vi postane vlasnikom predivnog pladnja te šalice i tanjurića.

Prije otprilike dvije godine krenula je još jedna uspješna priča s hrvatskim potpisom. Naime, 2019. osnovan je brend Rendes koji se bavi proizvodnjom ručno dekoriranih porculanskih proizvoda.

Kako nam priča Bruno Pelko, vlasnik ovog poduzeća, ideja je nastala sasvim prirodno. Naime, njegova je majka gotovo cijeli svoj radni vijek provela u tvornici porculana u Zaprešiću pa su zahvaljujući tomu cijeli život bili okruženi porculanom i upoznati s mogućnostima izrade i dekoriranja porculana. Ljubav prema stvaranju novih proizvoda, ali i poduzetništvu, potaknula ih je na iskorištavanje mogućnosti i znanja koja posjeduje njihovo društvo u Zaprešiću te su počeli stvarati svoju priču pod imenom Rendes, koji je inače stari zagrebački izraz za spoj ili čvenk.

Danas se u njihovoj ponudi nalaze šalice, tanjuri, zdjelice i pladnjevi – svi ručno dekorirani. Nedavno su se pak poigrali i u suradnji s Tvornicom čarapa Miro iz Samobora na tržište izbacili čarape u prepoznatljivim Rendesovima bojama.

U stvaranju njihovih proizvoda sudjeluju brojni domaći dizajneri i kreativci, lokalni proizvođači, te na kraju Bruno i njegova obitelj koji su cijelu ovu priču i pokrenuli.

Da bi vam ispijanje kave ili čaja i uživanje u omiljenim keksićima postalo još malo slađe, Rendes najsretnijem od vas daruje predivni porculanski pladanj te šalicu i tanjurić. Znamo da želite ovaj paket stoga vas pozivamo da nam u komentarima naših objava na Facebooku i Instagramu napišete koje biste kolače poslužili na ovom pladnju.

Tko je imao najviše sreće saznat ćete sutra u komentarima navedenih objava, a i ovaj put treba napomenuti kako je darivanje ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Fotografije: Rendes

U suradnji s Rendes

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.