Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: Zasladite se uz zdrave kekse s potpisom Nutri Kulti

Slatke pakete koji neće narušiti ni jednu dijetu za naše je čitatelje osigurao  Nutri Kulti.

Jesti slatko, a pritom ne unositi u svoj organizam niz štetnih tvari san je mnogih od nas. Zahvaljujući brendu Nutri Kulti taj je san postao stvarnost. Ovaj brend zdravih grickalica i slatkih zalogaja prije tri i pol godine pokrenula je Martina Gilja i to iz želje da ona i njezina obitelj (muž i dijete) ne jedu nezdrave snackove koji se mogu naći u raznim prodavaonicama i pekarama. Počeci ovog brenda bili su slani – Martina i njezin muž u kućnoj su radinosti pripremali razne kruhove, štapiće i krekere pa su tako i došli na ideju otvaranja vlastitog poduzeća – kako bi Martina spojila ljubav prema kuhanju i isprobavanju raznih proizvoda u zdravijim varijantama i struku za koju se školovala. Prvi koraci bili su obilježeni pokušajima i pogreškama, mnoge su smjese završile u smeću, ali Martina je znala da ide u dobrom smjeru pa nije odustajala.

U početnoj ponudi bila su dva slana i jedan slatki proizvod – zobeni keksići koji se i danas nalaze u ponudi. S rastom i razvojem poslovanja te širenjem prisutnosti proizvoda u preko trideset dućana diljem Lijepe Naše, rastao je i broj proizvoda, ali i osoba koje sudjeluju u stvaranju ove priče. Tako danas Martina osobu od povjerenja ima u svojoj suradnici Margareti, a razni studenti također sudjeluju u daljnjem razvoju ove priče.

Danas se u njihovoj ponudi nalazi deset proizvoda od kojih se svaki radi ručno te se doslovno svaki keksić ili grisin važe prije izrade i pečenja kako bi bili približno jednaki. „Ne koriste se nikakve gotove smjese, nikakvi aditivi ili konzervansi i pojačivači okusa. Paleta nam je sada dosta široka i obuhvaća i slano i slatko, od grisina od pirovog brašna, krekera, zobenih keksića, granole, krekera od slanutkovog brašna i krekera od heljdinog brašna. Također u ponudi imamo i mini grisine za djecu od godine dana koji imaju smanjeni udio soli te mogu biti dio obroka uz jogurt ili neki domaći namaz.“ – predstavlja nam Martina ponudu koju je u ove tri i pol godine izgradila.

Nutri Kulti odlučio je zasladiti Odbrojavanje do Uskrsa i vama pa dijeli čak dva paketa svojih slatkih proizvoda. Tako će se u paketima naći zobene bombice koje su klasični zobeni keksići i to u dva okusa – prvi sadrže zobene pahuljice, bademe, brusnice, med, cejlonski cimet, kokos ulje te sok naranče, limuna i vaniliju, dok je druga vrsta je s lješnjacima, datuljama i tamnom čokoladom. Ove bombice su slatke, zasitne i prave male bombe kvalitetnih nutrijenata. U paketu se nalazi i njihov najnoviji proizvod koji su plasirali na tržište prošle godine Nutola – granola koja je posebna po tomu što ne sadrži zobene pahuljice tj. ne sadrži nikakve žitarice nego je miks najkvalitetnijih orašastih proizvoda i sjemenki. Poseban joj okus daju kokos čips i brusnice, a zaslađena je agava sirupom koji je u današnje vrijeme sve češća zamjena za šećer i sladila općenito. Tu su još i medene loptice, a svi ovi proizvodi su vegetarijanski i svi osim zobenih bombica i medenih loptica su i vegan friendly (zbog toga što sadrže med).

Slatke pakete osvojit će oni čitatelji koji nam u komentaru naših objava na društvenim mrežama napišu u kojim situacijama najradije grickaju keksiće. Dva najzanimljivija odgovora ćemo nagraditi ovim slatkim paketima, a komu će točno pripasti nagrada saznajte sutra u komentarima naših objava na Facebooku i Instagramu.

I ovo je darivanje ograničeno na područje Republike Hrvatske

Fotografije: Nutri Kulti

U suradnji s Nutri Kulti

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.