Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: Royal keksi – homemade postat će najljepši ukras vašeg doma

Uskrs će postati puno slađi uz ove predivne ručno dekorirane kekse koje radi brend Royal keksi homemade.

Ljubav prema royal icingu stvori se odjednom, iznenadno i neočekivano. Tako se dogodila i Sanji Mitrović koja u slastičarnici „Amareto“ u Vinkovcima pod izdvojenim brendom „Royal keksi – homemade“ proizvodi prekrasne, ručno dekorirane keksiće. Kako sama Sanja kaže, ne zna točno kada je ugledala prvi keksić od royal icinga, ali zna da je odlučila odmah probati to raditi. U početku nije baš išlo onako kako je zamislila pa je otišla na edukaciju izvan Hrvatske. Vrativši se s edukacije, bacila je u smeće sav svoj dosadašnji alat i sirovine te je krenula iz početka – naručivši nove sirovine, isprobavajući nove recepte istovremeno primjenjujući naučeno.

Opisujući keksiće koje danas radi u sklopu slastičarnice „Amareto“, Sanja nam napominje da se, u svrhu izbjegavanja mogućnosti zaraze salmonelom, njihov royal ne radi se od bjelanjka, već od meringa praha, a u osnovi svakog njihovog royala je pet različitih sastojaka koji ovom royalu daju poseban miris.

Svaki keksić priča je za sebe, pa se tako i vrijeme dekoracije razlikuje od keksića do keksića, ovisno o motivu i veličini keksa, što znači da jednostavniji keks odrade u nekoliko minuta, dok su za zahtjevnije potrebni sati.

Broj keksića koje je do sad napravila ona sama ne zna čak ni sama Sanja, ali zna da ih je jako, jako puno. Iako uživa sama raditi keksiće, kada dođu velike narudžbe, na pripremi radi cijeli tim i svatko ima svoj zadatak.

Inspiracija za nove keksiće Sanji ne nedostaje, a to je dokazala i prigodnim uskrsnim paketom koji je pripremila samo za naše čitatelje. U njemu se nalaze keksići od prhkog tijesta ukrašeni royal icingom.

Ovim preslatkim zečićima teško je odoljeti, a ručno dekorirani keksi zasigurno bi bili najbolja jestiva dekoracija ovih blagdana. Stoga ako baš vi želite osvojiti ovaj neodoljivi paket opišite nam u komentarima objava na našim društvenim mrežama svoju najslađu uskrsnu uspomenu.

Odgovor koji nam se najviše svidi nagradit ćemo ovim preslatkim paketom, a komu će otputovati ovi predivni zečići saznajte sutra u komentarima naših objava na društvenim mrežama.

Napomenimo na kraju da je i ovo darivanje ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Fotografije: Royal keksi – homemade

U suradnji s Royal keksi – homemade

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.