Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: uz naš jezični paket otkrijte čarobni svijet stranih slastica

U današnjem darivanju očekuje vas naš jezični paket koji se sastoji od majice i torbe s najslađim francuskim i talijanskim slasticama.

Kako bi to odbrojavanje na Slatkopedji bilo bez da u njemu sa svojim proizvodima sudjelujemo i mi. O našim majicama i torbama vjerujemo već sve znate – sami smo ih osmislili, a naše slatke ideje u stvarnost je pretvorila Matea Erceg svojim prekrasnim ilustracijama.

Vesele majice i torbe dostupne su u tri različita izdanja – mi vam tako nudimo najbolju antistres treapiju i torbu stvorenu za slatko, podsjećamo vas na nedostatak vitamina Č i na kupovinu istog te vas učimo najslađim riječima francuskog i talijanskog jezika.

Naši proizvodi trenutno su dostupni u našem webshopu po posebnoj cijeni, a najsretniji od vas danas ima priliku osvojiti naš jezični paket – majicu s najslađim francuskim i torbu s najslađim talijanskim riječima.

Sve što trebate napraviti da biste osvojili ovaj paket jest u komentarima naših objava na društvenim mrežama navesti najslađu inozemnu destinaciju koju ste posjetili (i to ne nužno u Fancuskoj ili Italiji). Tako ćemo, unatoč koroni, barem u sjećanjima zajedno putovati.

Odgovor koji nam se najviše svidi nagradit ćemo ovim paketom, a sretnog dobitnika s područja Republike Hrvatske proglasit ćemo sutra u komentarima naših objava na društvenim mrežama.

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.