Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji: Zest&Co. daruje najslađi paket za istinske ljubitelje džemova

Današnji paket kao stvoren je za one koji vole svojim slasticama dodati ukusne džemove – Zest&Co vam danas daruju paket svojih slatkih proizvoda.

Džem od malina zaslužan je za postojanje slatkog brenda Zest&Co. Tako bi se mogla sažeti priča Iris Urem, poduzetnice koju je upravo ovaj džem „gurnuo“ u poduzetničke vode. Naime, budući da na tržištu nije mogla naći džem od malina s točnom nijansom crvene boje koja joj je bila potrebna za pripremu njezinih linzera, Iris je napravila svoj koji joj je bio fantastičan. Osim za sebe, napravila ga je i za prijatelje kao personalizirani dar i svi su bili oduševljeni.

Tako je krenula njezina priča s džemovima, ali kako bi ipak napravila odmak od uobičajene prakse na tržištu i dala kupcima nešto kvalitetnije, u svoju liniju proizvoda uključila je džemove s većim udjelom voća, više okusa, svježim bojama i s minimalno šećera pa su ovi džemovi našli svoje kupce i kod onih „koji inače ne jedu slatko“.

Ovi hrvatski proizvodi napravljeni su bez aditiva i konzervansa, veganski su te imaju 75 do 85 g voća na 100 g gotovog proizvoda, a kako bi sačuvali aromu, boju i miris svježeg voća proizvedeni su u malim serijama.

Njihovi džemovi za sada su dostupni u tri okusa: malina, mango i limeta te borovnica i viski. Kako Iris kaže, malina je idealna za doručak namazana na kruh ili kroasan, a bit će i savršen dodatak jogurtu. Sličnu upotrebu ima i okus mango i limeta, s tim da se on dobro slaže s kremastim sirom, a kupci ga vole jesti i žlicom ravno iz tegle. Borovnica spojena s viskijem savršen je odabir za preljev preko sladoleda od vanilije.

Njihovi proizvodi za sada se mogu kupiti pronaći u Korici i to na dvije lokacije u Zagrebu, Preradovićeva 39, Martićeva 19, a uskoro i na trećoj adresi u Deželićevoj 36, a u pripremi je i njihov vlastiti webshop.

No i prije nego što webshop krene, netko od vas će biti te sreće i osvojiti cijeli paket njihovih proizvoda. Ako želite da džem od maline, manga i limete te borovnica i viskija završi baš u vašim rukama, napišite nam u komentarima naših objava na društvenim mrežama za pripremu čega biste vi iskoristili ove divne džemove.

„Najukusniji“ odgovor nagradit ćemo ovim preslatkim paketom, a komu će on pripasti saznajte sutra na našim društvenim mrežama.
Napomenimo na kraju da je i ovo darivanje ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Fotografija: Ena Kokanović Nagy – Slavonka

U suradnji sa Zest&Co.

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.