Uskrs nam je sve bliže, preslatko darivanje na naš portal stiže

Dragi čitatelji,

krajem prošle godine zajedno smo odbrojavali do adventa te smo vam iz dana u dan donosili predivne darove koje su za vas pripremili blogeri i kolege s drugih hrvatskih portala. Podijelili smo tako u dvadeset dana odbrojavanja više od dvadeset darova i mnogima od vas zasladili kraj teške i izazovne godine.

Nova godina, koju smo svi tako radosno iščekivali, nije sa sobom donijela toliko željeno olakšanje, opuštanje i rješenje svih problema već je nastavila dobro poznatim putem svoje prethodnice – donoseći iz dana u dan nove teške vijesti i porast zabrinutosti.

Kako bismo vam bar na trenutak pružili predah od negativnih vijesti kojima smo iz dana u dan izloženi i zasladili vam nadolazeći blagdan Uskrsa, u suradnji s malim, ali velikim brendovima iz naše zemlje, organizirali smo novo darivanje pod nazivom „Odbrojavanje do Uskrsa na Slatkopediji“.

U sljedećih četranest dana tako ćete imati priliku osvojiti zdrave grickalice i keksiće, neodoljive pekmeze i džemove, osvježavajuća pića i sokove, jedinstvene keksiće, čokolade, posuđe, namaze i još puno toga.

Budite stoga s nama sutra od jutra i sudjelujte iz dana u dan u darivanju – podržite naše male proizvođače, borite se za njihove proizvode i s nama dočekajte još jedan blagdan.

Do sutrašnjeg početka Odbrojavanja, pozdravlja vas

vaša Kate

Fotografija: Matea Erceg

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.