Recepti koji su obilježili 2018. godinu

Stigla nam je i zadnja nedjelja u ovoj godini i vrijeme je da podvučemo crtu – koji su vas recepti u ovoj godini osvojili.

Godina je na izmaku, a predzadnji dan ove, nama jako slatke, godine prava je prilika za kratki pregled najčitanijih recepata 2018. godine. Što ste voljeli klikati, čitati, pripremati i u vlastitom domu isprobavati, saznajte u nastavku teksta.

Kolač s višnjama i puding kremom

Gotovo je nemoguće zamisliti pregled najčitanijih recepata bez jedne od naših najvjernijih suradnica, Nataše Pralice s bloga Natašine slastice/Kolači.biz, koja je s nama od samih početaka Slatkopedije. Među brojnim receptima koje je i ove godine podijelila s nama našao se i onaj za kolač s višnjama i puding kremom koji ste vi, brojem svojih klikova, smjestili na deseto mjesto godišnjeg pregleda.

M(r)ak torta

Ana Prša se ove godine pridružila našem portalu, ali s obzirom na pozitivne reakcije čitatelja i broj recepata koji je s nama podijelila, imamo dojam kao da je oduvijek tu. Njezini su se recepti redovito nalazili na popisima najpopularnijih mjesečnih recepata, a onaj za m(r)ak tortu dospio je i do devete pozicije najčitanijih recepata ove godine.

Nougat karpati torta

Jedna od suradnica koje se ove godine pridružila našem portalu je i Alica Bjeli Duduković. Njezine ste recepte jako brzo zavoljeli, a osobito vas je osvojio onaj za bogatu, kremastu nougat karpati tortu, koji se, zahvaljujući vašim klikovima, našao na osmom mjestu najčitanijih recepata 2018. godine.

Čokoladna fantazija

Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe i ove je godine s nama podijelila veliki broj recepata, a onaj za tortu čokoladna fantazija svojim ste klikovima doveli do sedmog mjesta godišnjeg pregleda recepata.

Čokoladna salama s narančom

U 2018. smo često objavljivali i recepte s bloga Sweet life by Karla naše mlade blogerice Karle Kovačić, a njezin recept za čokoladnu salamu s narančom još nas je u listopadu pripremio za dolazak Božića. Ovaj se recept  svidio i vama pa je tako postao šesti najčitaniji recept 2018. godine.

Osvježavajuća torta s limunom

Na petom mjestu ovogodišnjeg pregleda našao se recept za osvježavajuću tortu s limunom, koji potpisuje naša urednica Kate Bošković, a kojim smo u redakciji pokušali (i uspjeli) malo duže zadržati ljeto.

Keto/lchf kremšnite

Na četvrtom mjestu ponosno stoji recept koji nam stiže iz rubrike Zdrave slastice. Radi se o keto/lchf kremšnitama koje potpisuje naša suradnica Nataša Kovačević Krpan, koja vam je u prethodnim mjesecima dokazala da su i zdrave slastice ukusne i vizualno atraktivne.

Stollen

Najčitaniji recept mjeseca studenog – onaj za tradicionalnu božićnu slasticu stollen našao se na trećem mjestu godišnjeg pregleda recepata, a njegova autorica Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe, nakon prošlogodišnjeg najčitanijeg recepta godine, i ove godine ima svoj recept u top 3.

Vanilin kocke s malinama

Među brojnim blogerima i suradnicima iz susjednih zemalja koje smo ugostili na našem portalu našla se i Minja Bogdanovski, autorica bloga Minjina kuhinjica koja je prilikom gostovanja na našem portalu s nama podijelila nekoliko svojih recepata. Njezin recept za vanilin kocke s malinama objavili smo početkom godine, a vi ste mu se vjerno vraćali te ga doveli do drugog mjesta najčitanijih recepata godine.

Ferrero rocher torta

Na samom vrhu ovogodišnjeg pregleda najčitanijih recepata našla se torta Ferrero rocher, koju je naša urednica Kate Bošković pripremila za proslavu rođendana svoje sestre Jelene kojoj Slatkopedija duguje svoje ime.

Hvala svim dragim suradnicima koji su tijekom ove godine s nama dijelili svoje recepte. Hvala vama, dragi čitatelji, što ste nam dali svoje povjerenje i recepte objavljene na našem portalu redovito pripremali u svom domu. Veselimo se novoj godini i svim slatkim receptima koje nam ona donosi,

Fotografije: Natašine slastice/Kolači.biz, Ana Prša, Alica Bjeli Duduković, Od slatkoga slađe, Sweet life by Karla, Kate Bošković, Nataša Kovačević Krpan, Minjina kuhinjica

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.