Najčitaniji recepti 2017. godine

Evo koje ste recepte najčešće klikali tijekom 2017.

Tijekom prošle godine nastojali smo objavljivati sezonske recepte, uvijek prilagođene dobu godine u kojem smo se nalazili. Zajedno smo prošli kraj proljeća, ljeto i jesen te se pripremili za božićne blagdane.

Od otprilike 200 recepata koji su objavljeni na našem portalu, ovih pet recepata bili su vaš omiljen izbor.

Doboš torta – izvorni recept

Izvorni recept Józsefa C. Dobosa  za doboš tortu, koji je s nama podijelila Ana Sekereš Rukavina iz Mađarskog instituta u Zagrebu, objavljen je na našem portalu sredinom kolovoza, a vjerno ste mu se vraćali sve do kraja godine pa se on smjestio na peto mjesto ovog pregleda.

Nutellotti

Jedan od prvih recepata naše urednice Kate Bošković u rubrici Recept tjedna, onaj za nutellotte, ujedno je i jedan od vaših najdražih recepata pa je u godišnjem pregledu najboljih recepata zaslužio četvrto mjesto.

Najbolji domaći sladoled od Nutelle

Da volite Nutellu dokazali ste i brojem klikova na recept Nataše Pralice s bloga Natašine slastice/Kolači.biz, čiji se sladoled od Nutelle smjestio na treće mjesto najboljih prošlogodišnjih recepata.

Kolač s višnjama i mascarpone sirom

Nataša Pralica i njezini recepti bili su rado viđen gost na našem portalu, a to potvrđuje i činjenica da se još jedan njezin recept – onaj za kolač s višnjama i mascarpone sirom – našao u ovom pregledu i to na visokom drugom mjestu.

Padobranci

Baš kao što je jučer odnijela pobjedu u mjesečnom pregledu najboljih recepata, Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe svojim je receptom za padobrance i danas, zahvaljujući broju vaših klikova, zaslužila prvo mjesto.

Hvala svima koji su s nama dijelili recepte tijekom prošle godine i veselimo se novim slasticama u 2018.

Fotografije: Fotografiju ustupila Vivien Sziklai. Autor fotografije Gabriella Hammer, Mirjana Bošković Smrekar, Natašine slastice/Kolači.biz i Od slatkoga slađe

Ispis
Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.