Njima ste dali najviše klikova: evo vašeg slatkog izbora u ožujku

Prošlog mjeseca osvojila je drugo mjesto, ali ovaj put Irena Gavran s bloga Pregacha svojom je tortom došla do prvog mjesta na popisu najčitanijih recepata mjeseca.  

Opraštamo se s ožujkom koji nam je, barem kada su recepti na našem portalu u pitanju, bio i više nego sladak. Pripremali smo tako razne neodoljive slastice, a među svim receptima vas su osvojili oni s potpisom Natalije Milodanović, Nataše Pralice, Lorene Mihelčić, Marije Herjavić Jerkić i Irene Gavran.

Omiljena slastica s bogatim punjenjem: Natalija Milodanović donosi detaljne upute za pripremu savršenih palačinka

Krema od vanilije koja se našla u ovim palačinkama te preljev od čokolade pokazao se kao odličan izbor pa su se palačinke s potpisom Natalije Milodanović s bloga Mystic cakes našle na petom mjestu ovomjesečnog pregleda.

Jednostavnije ne može: oduševite ukućane ovim brzim cheesecakeom

Cheesecake je kod vas uvijek dobrodošao – dokazujete to time što se recepti za cheesecake često nađu na popisu najčitanijih recepata mjeseca. Ne čudi stoga što je ovaj mjesec četvrto mjesto zauzeo recept Nataše Pralice s bloga Natašine slastice/Kolači.biz koja je s nama podijelila recept za jednostavni cheesecake.

Jednostavnost koja osvaja: tisuću listića čistog savršenstva

S jednostavnog recepta prelazimo na – jednostavni recept. Na sredini ovomjesečnog pregleda našla se Lorena Mihelčić s bloga Daj kolačić koja je s nama podijelila recept za mille feuille od vanilije i jagode.

Najslađi početak novog mjeseca: u ožujak ulazimo uz tortu koja ostavlja bez daha

Jagode i čokolada zasladile su nam početak ovog mjeseca te Mariji Herjavić Jerkić koja je s nama podijelila recept za ovu neodoljivu tortu donijeli drugo mjesto na popisu najčitanijih recepata ožujka.

Torta koju morate isprobati: kad se spoje višnja i vanilija

Nakon što je prošlog mjeseca sve začarala svojom tortom od čokolade i banana, Irena Gavran s bloga Pregacha ovaj vas je put oduševila tortom od višanja i vanilije i tako došla na prvo mjesto najčitanijih recepata mjeseca.

Fotografije: Mystic cakes, Natašine slastice/Kolači.biz, Daj kolačić, Marija Herjavić Jerkić i Pregacha

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.