Zajedno smo odbrojavali do Adventa uz pregršt divnih darova

Proteklih dvadeset dana na našem smo portalu odbrojavali do početka najčarobnijeg doba u godini – Adventa, podijelivši pritom više od dvadeset darova.

Kada smo vas početkom ovog mjeseca pozvali da nam se pridružite u našem odbrojavanju do Adventa, najavili smo vam da smo za vas pripremili najrazličitije darove. Period do Adventa tako smo ispunili kuharicama, kalupima, stalcima i podlogama za fotografiranje, torbama i majicama, slikovnicama i medom, planerom i knjižicama recepata.

U dvadeset dana tako smo podijelili čak 24 dara koja su za vas pripremili naši dragi suradnici – brojni blogeri, predstavnici raznih portala, autori i poduzetnici.

Iz dana u dan u našem smo vam darivanju zadavali različite zadatke koje ste vi spremno ispunjavali i tako nam zasladili proteklih dvadeset dana.

Hvala svakomu od vas koji nam se pridružio – lajkom, komentarom, dijeljenjem ili porukom. Hvala našim divnim suradnicima koji su obogatili naše darivanje svojim prekrasnim proizvodima. Redom to su bili: Gospodarski list koji je dao čak pet primjeraka najnovije kuharice Moji brzi kolači, Bruna Vučjak, vlasnica brenda Bruna Backdrops koja je dala dvije podloge za fotografiranje, portal Pekarski glasnik koji je dao dva predivna kalupa po mjeri profesionalaca, Vedran Bošković s bloga Seasoned with love / Začinjeno s ljubavlju koji je dao dva predivna paketa meda OPG-a Bošković, Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe koja je dala paket svojih kuharica, Ulica snova koja je dala Moj planer i Malu knjižicu recepata, Ana-Marija Bujić s bloga Da mi je nešto slatko koja je dala svoju kuharicu Pantarul, Ana Surać, vlasnica brendova stalak_by_a i honest_photo_backdrops koja je dala slatak i podlogu, Andrijana Grgičević, splitska autorica koja se u suradnji s Nadalinom, našem darivanju priključila svojom čokoladnom slikovnicom, Edita Šimić  s bloga Kuživancija koja je dala svoju kuharicu „Jutra uz Kuživanciju“, Sanja Mijac s bloga Domaćica koja je dala dva primjerka svoje kuharice „Iz života Domaćice“, Matejka Buča s bloga Like chocolate koja je dala svoju kuharicu „Svaki dan“ i na kraju naš portal koji je dao svoja tri paketa – čokoladni, jezični i slatki.

Svaki od dobitnika javio nam se predivnim porukama kojima su nam otkrili da smo im uljepšali dan i donijeli malo radosti, koja nam je u ovom periodu iznimno potrebna.

Veselimo se nekim novim sličnim darivanjima, a do tada vas pozivamo da nam se priključite u darivanju koje još uvijek traje – #slatkibozickaonekad – nastavimo zajedno sladiti svakodnevicu uz najslađe kolače vašeg djetinjstva.

Fotografija: Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.