Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: sladimo vam dan uz krem med Bošković

Prošli smo tjedan jačali imunitet s medom Bošković, a ovaj se tjedan sladimo s paketom krem meda.

Jesenske dane uvijek je dobro zasladiti medom koji nam jača imunitet, a osobito ako se radi o neodoljivo ukusnim kombinacijama okusa koje u svojim staklenkama meda spaja Pčelarstvo Bošković, OPG u vlasništvu obitelji našeg poznatog blogera Vedrana Boškovića s bloga Seasoned with love (Začinjeno s ljubavlju).

Danas tako odbrojavamo do Adventa uz tri staklenke neodoljivih mednih kombinacija. Bagrem s lješnjacima i kakom njihov je najpopularniji med u kojemu prevladava okus pečenih lješnjaka, a koji je, s obzirom na visok postotak meda u proizvodu i njegove nutritivne vrijednosti, pogodan za razne namjene i dobrodošao kao dodatak u prehrani djece i odraslih. Tu su i krem med s kakaom te krem cvjetni med koji predstavljaju odličan izbor za dodatak vašim palačinkama.

Ako i sami želite isprobati ove kremaste okuse meda, pridružite se našem darivanju na Facebooku i Instagramu i u komentaru objave nam napišite koju biste slasticu pripremili s krem medom po vašem izboru.

Dobitnika, s područja Republike Hrvatske, ćemo proglasiti sutra u komentaru objava na društvenim mrežama.

Fotografija: Vedran Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.