Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: tri kuharice „Moji brzi kolači“ čekaju svoje nove vlasnike

Prvi dar u našem predadventskom darivanju bile su dvije najnovije kuharice Gospodarskog lista, a još tri vas čekaju u današnjem darivanju.

Sam početak odbrojavanja do Adventa na Slatkopediji obilježile su kuharice „Moji brzi kolači“, najnovija slatka knjiga u izdanju Gospodarskog lista, u čijem je stvaranju sudjelovala Natalija Milodanović s bloga Mystic cakes.

Dvije smo već podijelili, a tri tek čekaju svoje vlasnike u današnjem darivanju. Brzi recepti za čak 200 različitih slastica čekaju tri sretna dobitnika s našeg Instagrama i Facebooka koji nam u komentaru napišu najbolji odgovor na pitanje: „Zašto volite pripremati slastice?“.

Tri sretna dobitnika ćemo proglasiti sutra u komentaru objave na Instagramu i Facebooku, a darivanje je i ovaj put ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Svi oni koji pak žele naručiti ovu kuharicu mogu to napraviti na internetskoj stranici Gospodarskog lista po cijeni od 60 kuna.  

Fotografija: Gospodarski list

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.