Zajedno odbrojavamo do Adventa uz niz preslatkih darova

Dragi čitatelji,

htjeli mi to priznati ili ne, božićno vrijeme iz godine u godinu sve ranije počinje i sve duže traje. Budući da smo mi u redakciji istinski obožavatelji Božića i svega što to čarobno razdoblje nosi sa sobom, nimalo se ne bunimo što je tako.

Baš zato što nas je već ponijela božična atmosfera i što ne možemo dočekati paljenje lampica, kićenje bora, izradu keksića i uživanje u obiteljskom druženju, odlučili smo božićnu atmosferu već sada donijeti na naš portal.

Stoga smo za vas pripremili darivanje „Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji“ u sklopu kojeg ćemo zajedno brojati dvadeset dana do prve adventske nedjelje.

Našem darivanju spremno su se pridružili brojni blogeri i portali koji su samo za vas pripremili posebne darove.

U sljedećih dvadeset dana podijelit ćemo vam više od dvadeset darova – očekuju vas brojne kuharice, podloge za fotografiranje, torbe, majice, stalci i kalupi, planeri i slikovnice.

Tko nam se sve pridružio i što smo vam sve pripremili, kao i na koji način se možete priključiti našem darivanju saznajte u danima koji dolaze.

Krenimo zajedno u odbrojavanje do najslađeg dijela godine.

Vaša Kate

Fotografija: Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.