Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: zadivite svoje najmilije kolačima pripremljenim u posebnom kalupu

I ovaj tjedan Pekarski glasnik za vas je pripremio posebno darivanje po mjeri profesionalaca – silikonski kalup za pripremu kolača s punjenjem.

Našem darivanju „Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji“ još se jednom pridružio stručni portal Pekarski glasnik, koji je već nagradio jednu našu pratiteljicu četvrtastim silikonskim kalupom za kolače.

Danas nam pak donosi još jedan posebni kalup, ovaj put za stvaranje trokutastih slatkih kreacija.

Ovaj posebni kalup jedan je od najboljih alata u ugostiteljstvu jer se u njemu istovremeno može  pripremiti 40 identičnih trokuta punjenih različitim punjenjima, a zbog posebnog oblika kalupa moguće su različite kombinacije oblika poput trokuta, romba, heksagonalne prizme…

Dimenzija kalupa je 21 x 26 cm, a ovaj silikonski kalup dolazi s inoks okvirom.

Ovaj posebni kalup u kojem možete kreirati najrazličitije slatke kreacije pripast će jednom našem pratitelju s Faceboka ili Instagrama, a sve što trebate napraviti je u komentaru naših objava na društvenim mrežama napisati koje vam je najdraže slatko punjenje za torte i kolače i zašto.

Dobitnika ćemo proglasiti sutra u komentaru objava na društvenim mrežama, a darivanje je, kao i uvijek, ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Napomenimo na kraju da je ove kalupe moguće naručiti na stranicama Pekarskog glasnika, a u tijeku je i predblagdanska akcija od 30 posto popusta, stoga budite brzi i nabavite ovaj odličan kalup po posebnoj cijeni.

Fotografija: Pekarski glasnik

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.