• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: serviranje keksića bit će ljepše uz Stalak_by_a

Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: serviranje keksića bit će ljepše uz Stalak_by_a

Kate Bošković 17 stu 2020 Novosti Leave a comment

Danas vam dijelimo jedan stalak za kolače sa stranice Stalak_by_a po vašem izboru.

Odgojiteljica Ana Surać nakon desetogodišnjeg iskustva rada u struci odlučila je iz temelja promijeniti svoj život te unatoč ljubavi koju osjeća prema svom pozivu, dati otkaz i posvetiti se idejama koje su joj se godinama vrtjele po glavi. Željela je stvoriti nešto opipljivo i trajno, nešto što ostaje.

Tako je u grafičkoj tvrtki svog dečka napravila svoj vlastiti mali studio u kojem uporno buši, kombinira, slaže i oslikava tanjure te fotografira baš svaki stalak koji osmisli. Za to vrijeme, njezin dečko brine da svaki stalak dobije svoju kutiju i naljepnicu s logom.

Stoga ne trebate brinuti – i vaš će stalak sigurno, u svojoj kutiji, stići na vašu adresu. I to baš onaj stalak koji vi izaberete na stranici Stalak_by_a. Naravno, sve to ukoliko budete pobjednik našeg današnjeg darivanja.

Da biste osvojili stalak u komentaru objave na Facebooku i/ili Instagramu nam napišite komu ćete prvom servirati kolače na ovom stalku i zašto baš toj osobi.

Najbolji komentar ćemo sutra proglasiti i nagraditi jednim stalkom, a darivanje je i ovaj put ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Fotografija: Stalak_by_a

ana surać darivanje odbrojavanje do adventa slatke vijesti stalak stalak_by_a 2020-11-17
Tags ana surać darivanje odbrojavanje do adventa slatke vijesti stalak stalak_by_a

Autori

napisala : Kate Bošković
Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.
Prethodni članak :

Jesenske slatke okuse na naš portal donosi Vesna Nakić

Sljedeći članak :

Švicarska meringa – stabilna krema za premazivanje i dekoriranje

Povezani članci

Noviteti u Panettone Cupu: evo što kandidate očekuje ove godine

Noviteti u Panettone Cupu: evo što kandidate očekuje ove godine

Mirjana Bošković Smrekar 27 svi 2023
Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Mirjana Bošković Smrekar 24 svi 2023
Ledena slastica koja vraća u djetinjstvo – Hubba Bubba sladoled

Ledena slastica koja vraća u djetinjstvo – Hubba Bubba sladoled

Mirjana Bošković Smrekar 23 svi 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!