Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: Andrijana Grgičević nas vodi u potragu za pravom čokoladom

Dar kao stvoren za vaše najmlađe u našem predadventskom darivanju osigurala je splitska autorica Andrijana Grgičević i splitska Nadalina.

Nedjelja je dan za obiteljska druženja, a takva druženja s najmlađima često su popraćena i čitanjem slikovnica. Zamislite sreću svog djeteta kad sazna da to nije bilo kakva slikovnica, već slikovnica o čokoladi. Točnije o potrazi za pravom čokoladom.

Baš taj težak, mukotrpan, ali i presladak put stvaranja prave čokolade u svojoj slikovnici „Potraga za pravom čokoladom“ opisala je Andrijana Grgičević, inspirirana životom i radom splitskog čokolatijera Marinka Biškića.

O ovoj edukativnoj, dvojezičnoj slikovnici na našem smo portalu već pisali, a dobra je vijest da danas u našem darivanju dijelimo jedan primjerak ove divne slikovnice. Sve što trebate napraviti da biste osvojili ovu slikovnicu i tako svom djetetu, bratu/sestri, nećaku/nećakinji osigurali najslađi dar jest u komentaru naše objave na društvenim mrežama napisati imate li neku slatku uspomenu s vašim djetetom koja uključuje čokoladu.

I ovaj put istovremeno ćemo se igrati na Facebooku i Instagramu, a pobjednika s područja Republike Hrvatske ćemo proglasiti sutra.

Fotografija: Andrijana Grgičević

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.