Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: tjedan započinjemo kuharicom s potpisom Edite Šimić

Novi tjedan najbolje je započeti zdravim navikama, poput doručka za koji ćete recepte pronaći u novoj kuharici „Jutra uz Kuživanciju“.

Zadnji tjedan našeg predadventskog darivanja započinjemo kuharicom Edite Šimić „Jutra uz Kuživanciju“ koju smo vam nedavno predstavili na našem portalu.

U prvoj knjizi iz trilogije koju je autorica bloga Kuživancija pripremila u suradnji s Irenom Orlović iz izdavačke kuće Harfa uvršteni su brojni zanimljivi recepti za dobar početak dana, a među njima svoje je mjesto pronašlo i dvadesetak slatkih recepata.

Tako ćete na stranicama ove kuharice pronaći recepte za smoothie zdjele, zobene kaše, džemove bez šećera itd., ali i tri Editina omiljena recepta za slatki početak dana: štrudel od jabuka u rižinom papiru, kruh od banane sa suhim smokvama i limunom i čokoladnu zdjelu s tahinijem.

Jedan primjerak ove kuharice dijelimo na našim društvenim mrežama, a sve što je potrebno napraviti je u komentaru objava napisati koji je vaš omiljeni slatki doručak.

Darivanje je ograničeno na područje Republike Hrvatske.

Napomenimo na kraju da je kuharica „Jutra uz Kuživanciju“ dostupna za narudžbu na ovoj poveznici.

Fotografija: Kuživancija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.