Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: postignite čaroliju na svojim fotografijama uz neodoljive podloge za fotografiranje

Ana Surać vas je prošli tjedan osvojila svojim stalcima za kolače, a ovaj nam se tjedan pridružila s još jednim proizvodom – podlogama za fotografiranje hrane.

Fotografija hrane je iz dana u dan sve popularnija, a na društvenim mrežama gotovo svi objavljuju divne fotografije svojih slastice i drugih jela. I pritom nije bitno bavi li se osoba i inače fotografiranjem hrane – rastom i razvojem društvenih mreža izbrisala se granica između profesionalnog predstavljanja hrane i amaterskog. Danas, naime, baš svi žele da njihove slastice budu predstavljene u najboljem svjetlu.

Stoga su i podloge za fotografiranje sve popularnije i popularnije pa vam mi danas donosimo jednu podlogu s potpisom the_honest_photo_backdrops.

Riječ je o podlogama za fotografiranje iza kojih stoji Ana Surać koja vas je prošlog tjedna osvojila stalcima za kolače. Osim stalaka, svjetlo dana odnosno društvenih mreža nešto prije ljeta ugledale su i podloge za fotografiranje. Naime, Ana je nekadašnja blogerica pa je svjesna važnosti adekvatne podloge u fotografiranju hrane. Stoga je odlučila razviti liniju podloga kao stvorenih za fotografiju hrane i proizvoda, i to podloga visokokvalitetnog printa na mat materijalu na bazi PVC-a, vodootpornih, savitljivih i lako prenosivih.  Dolaze u tri dimenzije: S, M i L te su rezultat Aninih autorskih fotografija.

Danas će jedan naš pratitelj osvojiti jednu L podlogu ili dvije M po vlastitom izboru, a sve što trebate napraviti kako biste postali ponosni vlasnik ovih podloga jest u komentaru fotografije napisati bez kojih keksića ne može proći Božić u vašem domu.

Darivanje je kao i uvijek ograničeno na područje Republike Hrvatske, a istovremeno se odvija na Instagramu i Facebooku.

Napomenimo na kraju da Anine podloge za fotografije možete naručiti preko njezinog Instagram profila the_honest_photo_backdrops.

Fotografija: Alica Bjeli Duduković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.