Darivanje #slatkibozickaonekad: vraćamo se u sretno djetinjstvo uz omiljene slastice

U suradnji s dućanom Sol i papar, ovog se Božića vraćamo u sretno djetinjstvo uz fotografije i recepte najdražih nam božićnih slastica.

Ove godine, više nego ikada, potrebna nam je doza božićne čarolije, potrebno nam je zajedništvo, pjesma, smijeh i onaj poseban dodatak svakom Božiću – omiljene božićne slastice.

Vratite li film malo unatrag i prisjetite li se nekih prošlih Božića, sigurni smo da će posebno mjesto u vašim sjećanjima imati slastice koje su vam kao djeci pripremale vaše mame i bake, tete i kume, očevi i djedovi ili pak oni posebni keksići čijem ste stvaranju, svojim malim i tada još nespretnim ručicama, i sami pridonijeli.

Djetinjstvo je mnogima ostalo u lijepom sjećanju, a čaroliju božićnih dana koju smo doživjeli kao djeca često pokušavamo oživjeti i u odrasloj dobi. I mi smo odlučili u ovim, nimalo slatkim danima, vratiti se u slatke dane našeg i vašeg djetinjstva, oživjeti okuse koji su zasladili vaše dječje uspomene i prisjetiti se svih onih koji su sudjelovali u stvaranju najslađih uspomena, a kojih danas možda više nema ili ih pak ove godine ne možemo vidjeti.

Stoga smo u suradnji s dućanom Sol i papar osmislili posebno darivanje #slatkibozickaonekad kojemu je cilj oživjeti baš te slatke uspomene iz nekih prošlih vremena. Pozivamo vas stoga da nam se pridružite i na svojim društvenim mrežama, uz oznaku #slatkibozickaonekad, podijelite fotografije svojih omiljenih božićnih keksića ili kolača koji su vam obilježili Božiće u djetinjstvu. Pritom označite naše službene društvene stranice, kao i službene društvene stranice naših suradnika iz dućana Sol i papar te posjetite njihov webshop i otkrijte nam na kojem biste tanjuru iz njihovog asortimana poslužili svoje omiljene slastice.

Troje naših čitatelja čije božićne slastice u nama izazovu najveće oduševljenje nagradit ćemo prigodnim darovima iz dućana Sol i papar, kao i objavom njihovog recepta na našem portalu i na mrežnoj stranici dućana Sol i papar.

Slatke božićne uspomene dijelimo do 15. prosinca – pridružite nam se i zasladite s nama najčarobniji dio godine.

Fotografija: Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.