Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: stvorite toplu obiteljsku atmosferu uz recepte Domaćice Sanje

Našem se odbrojavanju do Adventa pridružila i poznata blogerica Sanja Mijac, autorica bloga Domaćica, koja našim pratiteljima dijeli čak dvije svoje kuharice.

Dan po dan i sve smo bliži kraju našeg odbrojavanja do Adventa u sklopu kojeg vam svaki dan podijelimo neki prigodni, slatki dar.

Danas vas tako čekaju dvije kuharice „Iz života Domaćice“, zbirke recepata za koju je autorica Sanja Mijac, inače vlasnica poznatog bloga Domaćica, opisujući prije dvije godine svoju kuharicu za naš portal rekla: „Ovo je jedna bezbrižna kuharica koja vraća u bakinu kuhinju na moderan način. Na 320 stranica može se pronaći i slatkih i slanih recepata, kao i raznih ideja i priča koje će vas, nadam se, inspirirati na stvaranje.“.

Sanjini recepti odišu toplinom i obiteljskim zajedništvom – baš onim što nam je uvijek, a osobito u ovom blagdanskom razdoblju koje nam stiže, iznimno potrebno.

I stoga se Sanja pobrinula da nekomu od naših pratitelja nadolazeći božićni blagdani budu ispunjeni mirisima i okusima tek pečenih kolača. Naime, danas dijelimo čak dvije Sanjine kuharice onim našim pratiteljima koji u komentarima naših objava na društvenim mrežama napišu čijim se slatkim receptima uvijek rado vraćaju.

Darivanje se i ovaj put istovremeno odvija na Instagramu i Facebooku, dobitnika su dva, a kuharice će pripasti pratiteljima s područja Republike Hrvatske. Tko su sretni dobitnici otkrit ćemo sutra u komentarima naših objava.

Treba na kraju napomenuti da Sanjinu kuharicu možete naručiti u njezinom webshopu, u kojem vas u prosincu očekuje posebna ponuda – besplatna poštarina i prigodni darovi.

Fotografija: Domaćica

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.