U travnju ste birali kremaste slastice, a najviše vas je osvojila prava proljetna torta s potpisom Lidije Osmak.
Stigao je kraj još jednog mjeseca obilježenog dobrim slasticama. U nizu recepata kojima smo sladili travanjske dane, najviše klikova dali ste onima s potpisom Lidije Osmak, Inge i Lily Bašić, Ane Raguž, Irene Gavran i Marije Herjavić Jerkić.
Klasik koji ne preskačemo: evo još jednog recepta za princes krafne
![](https://www.slatkopedija.hr/wp-content/uploads/2021/04/princes_krafne-800x531.jpg)
Neke slastice se nikad ne odbijaju. Princes krafne su svakako na tom popisu, a to potvrđuje i činjenica da je recept Marije Herjavić Jerkić stigao na peto mjesto ovomjesečnog pregleda.
Tiramisù nas opet osvaja: Irena Gavran s bloga Pregacha s nama dijeli provjereni recept za kremasto savršenstvo
![](https://www.slatkopedija.hr/wp-content/uploads/2021/04/tiramisu_snite-800x531.jpg)
I blagi odmak od klasike je dobrodošao – upravo zato su se tiramisù šnite Irene Gavran s bloga Pregacha našla na četvrtom mjestu ovog popisa.
Najslađa priprema za novi radni tjedan: čokoladni cheesecake po receptu Ane Raguž
![](https://www.slatkopedija.hr/wp-content/uploads/2021/04/cokoladni_cheesecake-800x531.jpg)
Ovaj čokoladni cheesecake koji stiže s bloga Tirkizna autorice Ane Raguž se sasvim opravdano našao na samoj sredini ovomjesečnog pregleda najčitanijih recepata.
Donosimo savršen recept za ljubitelje kokosa i jagoda: tiramisù koji ćete obožavati
![](https://www.slatkopedija.hr/wp-content/uploads/2021/04/kokos_tiramisu_od_jagoda-800x533.jpg)
Da stvarno volite tiramisù u novim kombinacijama dokazali ste i time što ste recept Inge i Lily Bašić s bloga Feeding Art svojim klikovima doveli do drugog mjesta na popisu najčitanijih recepata travnja.
U samo pola sata pripremite savršeni nedjeljni desert: jogurt tortu s malinama koju ćete obožavati
![](https://www.slatkopedija.hr/wp-content/uploads/2021/04/jogurt_torta_s_malinama-800x529.jpg)
Ovaj mjesec pobjedu je odnijela Lidija Osmak s bloga Gurmanka koja vas je osvojila neodoljivom jogurt tortom gotovom u samo pola sata.
Fotografije: Marija Herjavić Jerkić, Pregacha, Tirkizna, Feeding Art i Gurmanka