Recepti Ane Prše obilježili su svibanj

Iako smo već imali slučajeve da Ana Prša bude autorica čak tri omiljena recepta, ovaj mjesec četiri od pet recepata na koje ste najviše klikali potpisuje upravo ona.

Ovogodišnji svibanj bio je obilježen kišom i pravim jesenskim vremenom usred proljeća, ali i odličnim recpetima koje potpisuje naša suradnica Ana Prša. Čak četiri od pet najpopularnijih recepata ovog mjeseca stiglo je upravo iz njezine kuhinje, a jedina koja se uz Anu uspjela progurati u popis pet najčitanijih je Lidija Osmak s bloga Gurmanka sa svojim receptom za panna cottu s jagodama.

Rolada s kokosom i malinama

Mjesec za nama obilježila je i izrazita prevlast recepata koji u sebi sadržavaju jagode ili maline. Jedan takav, onaj za roladu od kokosa i malina poslala nam je i Ana Prša i tako se smjestila na petom mjesto ovog pregleda.

Panna cotta s jagodama

Kad nisu maline, onda su jagode, a kad nije Ana Prša onda je Lidija Osmak s bloga Gurmanka. Svojom panna cottom s jagodama osvojila je naše čitatelje i pratitelje na društvenim mrežama i zasluženo se našla na četvrtom mjestu ovomjesečnog pregleda.

Torta od kave, čokolade i karamele

Sredinu popisa najčitanijih svibanjskih recepata drži torta od kave, čokolade i karamele autorice Ane Prše. Savršena kombinacija i odličan izgled osigurali su i ovoj torti veliki broj klikova.

Ledeni vjetar s jagodama

Jagode su svoje mjesto našle i u ovom očaravajućem ledenom vjetru koji je Ana Prša odlučila servirati bez drugog dodatnog voća i očito, pogodila vaš ukus jer ste ovu tortu smjestili na drugo mjesto mjesečnog pregleda.

Ekstra čokoladna torta

Iako pun jagoda i malina, svibanj je ipak obilježen neodoljivom ekstra čokoladnom tortom. Slojevita, kremasta, predivna – baš je takva ova torta, kojom je Ana Prša osvojila sam vrh ljestvice i tako dokazala da se ipak uvijek najradije vraćate njenim čokoladnim receptima.  

Fotografije: Ana Prša, Gurmanka

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.