Čokoladni listopad na Slatkopediji

Tijekom ovog mjeseca voljeli ste recepte s čokoladom, a posebno ako ih potpisuje naša suradnica Ana Prša.

Među pet najčitanijih recepata mjeseca listopada, čak su četiri čokoladna. Ovog ste mjeseca najčešće ste klikali na recepte Karle Kovačić s bloga Sweet life by Karla i naše urednice Kate Bošković, a službena kraljica ovog mjeseca je Ana Prša koja potpisuje čak tri, vama najdraža, listopadska recepta.

Tortice s pistacijom

Na peto mjesto ovomjesečnog pregleda smjestio se jedini recept s bijelom čokoladom – onaj za tortice s pistacijom koji je s nama podijelila Ana Prša.

Torta od maline i čokolade

I četvrto je mjesto pripalo Ani Prši, odnosno njenoj torti od čokolade i maline. Kombinacija ova dva okusa očito je i za vas bio pun pogodak.

Čokoladna salama s narančom

Čokoladna salama s narančom čiji smo recept pronašli kod Karle Kovačić na blogu Sweet life by Karla polako nas je uvela u predbožićno vrijeme koje je pred nama.

Kolač od čokolade i naranče

Posljednji ovomjesečni recept tjedna koji potpisuje naša urednica Kate Bošković također je donio kombinaciju čokolade i naranče i očito pogodio i vaš ukus pa ste ga brojem klikova doveli do drugog mjesta.

Torta lješnjak-čokolada vol. 2

I prvo mjesto pripalo je Ani Prši i njezinoj usavršenoj verziji torte od lješnjaka i čokolade, čime je potvrdila da je ova torta još bolja od njezine prve verzije.

Fotografije: Ana Prša, Sweet life by Karla i Kate Bošković

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.