Puno čokolade za najslađi početak nove godine

Iako je prvo mjesto ovog mjeseca pripalo Lidiji Osmak s bloga Gurmanka, Ana Prša je još jednom potvrdila status omiljene autorice recepata na našem portalu.

I evo nas u zadnjem danu, kažu, najdepresivnijeg mjeseca u godini. No nama, uz slatke recepte, siječanj nikako nije bio depresivan. Uživali smo u finim receptima, a sudeći prema vašim klikovima, osobito u onim čokoladnim jer se čokolada nalazi u svim ovim receptima. Ipak, na vrh je zasjeo recept koji u sebi ima tek nešto malo bijele čokolade. Kojim vas je receptom osvojila Lidija Osmak, kao i kako je Ana Prša opravdala titulu „kraljice Slatkopedije“ saznajte u nastavku ovog teksta.

Kakao kocke

Jednostavno, brzo, ukusno i čokoladno bile su riječi kojima smo opisali recept za kakao kocke koji je s nama podijelila Ana Prša, a koje su vas očito privukle jer ste upravo ovaj recept brojem svojih klikova doveli do petog mjesta mjesečnog pregleda recepata.

Kongo šnite

Svaki petak od početka godine bio je rezerviran za recepte naše Ane Prše, a jedan od onih koje smo vam donijeli bio je i recept za kongo šnite koje su predstavljale savršenu kombinaciju čokolade i kokosa, kojoj izgleda ni vi ne znate odoljeti pa se ovaj recept našao na četvrtom mjestu našeg pregleda.

Sočna čokoladna torta s narančom

Da mi u redakciji Slatkopedije volimo kombinaciju naranče i čokolade nije tajna, a reklo bi se da je volite i vi jer se ovaj recept naše urednice Kate Bošković našao na samoj sredini liste najčitanijih siječanjskih recepata.

Tart s tri čokolade i pistacijom

I drugo mjesto ovomjesečnog je pregleda odnio recept Ane Prše, a ovaj se put radi o nedoljivom tartu s čak tri vrste čokolade i pistacijom.

Tisuću listića

I na samom vrhu, kao siječanjski pobjednik ponosno stoji recept za tisuću listića koji je s nama podijelila Lidija Osmak s bloga Gurmanka.

Fotografije: Ana Prša, Kate Bošković  i Gurmanka

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.