Velika slastičarska imena dijele svoje znanje na virtualnom sumitu

Pridružite se Pastry Arts Virtual Summitu 2020, prvom virtualnom sumitu slastičarskih umjetnosti!

S obzirom na to da je u ožujku ove godine kriza prouzrokovana korona virusom promijenila naše živote iz temelja, očekivano je imala snažan utjecaj i na naš slatki svijet. Otkazane su slastičarske konferencije, festivali i radionice, stoga je Pastry Arts Magazine odlučio svima zainteresiranima omogućiti korištenje video knjižnice koja sadrži preko 60 video edukacija renomiranih slastičara poput Karima Bourgija, Mira Uskokovića, Eunji Leeja, Jasona Lickera, Ginger Elizabeth i Ron Ben-Israela, a sve s ciljem da se profesionalni razvoj slastičara nastavi i u ovim neobičnim vremenima.

Slatki video uradci koji se nude na stranici Pastry Arts Virtual Summit 2020 razlikuju se po mnogobrojnim značajkama – teme variraju od izrade francuskih makarona, preko dizajna u slastičarstvu do korištenja svježe mljevenog brašna; neke su snimali profesionalni snimatelji u studijima, dok su ostali snimani u toplini domova slastičara pomoću mobitela i tableta, a različite su im i duljine trajanja koje variraju od 10 do 65 minuta. Međutim, ono što ih spaja su strast prema izradi slastica te želja za pružanjem onih vrsta edukacija koje su se u normalnim uvjetima mogle dobiti na konferencijama i sajmovima.   

Zanimljivo je napomenuti da ovaj virtualni summit nudi mogućnost besplatnog korištenja cjelokupnog sadržaja tijekom četiri dana, nakon čega će zainteresirani moći nastaviti koristiti isti plaćanjem pristupa u iznosu od  $29.

Mogućnost korištenja besplatnog četverodnevnog pristupa korisnicima se pruža od sredine lipnja do rujna, a summit možete početi gledati odmah nakon registracije na web stranici www.pastrysummit.com.

Fotografija: Pexels

Lorena Grubišić
Lorena Grubišić

Nakon stjecanja diplome iz odnosa s javnošću, Lorena je svoju zagrebačku adresu zamijenila raznim europskim pa je tako iskusila kakav je život u Irskoj i Španjolskoj. Danas ponovno živi u rodnom Šibeniku, a osim u putovanjima i upoznavanju drugih običaja i kultura, uživa i u pravljenju ukusnih slastica i pisanju o istima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.