Šaroliki svibanj na Slatkopediji: torte, tart, keksići i rolada obilježili mjesec za nama

U svibnju su popustile mjere, ali ne i naš izazov #cokoladomprotivkorone, u sklopu kojega smo donijeli brojne recepte, među kojima i pet najčitanijih recepata prošlog mjeseca.

Šaroliko je bilo proteklog mjeseca na našem portalu pa su se tako i na samom popisu najčitanijih recepata našli rolada, keksići, tart i torte.

Rolada s jagodama i bijelom čokoladom

U travnju je najčitaniji recept bila beze rolada s kremom od vanilije i jagodama naše urednice Kate Bošković, a sličan kolač, ovaj put s potpisom Ane Prše, našao se na popisu najčitanijih recepata svibnja.

Keksi s višnjama i dvije vrste čokolade

Jedini keksići koji su našli svoje mjesto na popisu pet najčitanijih recepata prošlog mjeseca jesu keksići s višnjama i dvije vrste čokolade, kojima se i naša redakcija priključila izazovu #cokoladomprotivkorone.

Badem torta

Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe u sklopu našeg izazova #cokoladomprotivkorone s nama je podijelila recept za badem tortu s puno kora i divnom kremom.

Recept s potpisom Vesne Nakić: čokoladni tart

Među receptima s potpisom raznih hrvatskih slastičara najviše vaše pažnje privukao je recept Vesne Nakić koja je s nama podijelila recept za jednostavni i neodoljivi čokoladni tart.

Čokoladna torta

Na prvom mjestu svibanjskog pregleda najčitanijih recepata našla se čokoladna torta s razigranim presjekom koju je za nas pripremila Ana Prša.

Fotografije: Ana Prša, Kate Bošković, Od slatkoga slađe i Vesna Nakić

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.