Slavimo treći rođendan: i u najizazovnijim vremenima, nastavili smo pisati najslađu priču

Dragi čitatelji,

stigao je i naš treći rođendan. I dok sam prošlih godina ponosno isticala najveće uspjehe našeg portala u godini za nama, ove godine prije svega ističem da smo ovu treću godinu uspješno – preživjeli.

Naime, iako je treća godina našeg postojanja započela i više nego obećavajuće, iako je prvih devet mjeseci bilo obilježeno divnim suradnjama, slatkim putovanjima, predivnim pričama i velikim uspjesima, u ožujku smo se suočili s najvećim izazovom dosad – s epidemijom korona virusa koja je uvelike utjecala i na naše poslovanje te odgodila, a u nekim slučajevima i potpuno zaustavila, neke naše planove.

Ipak, trudili smo se da vi ne primijetite izazove s kojima smo se suočili, donoseći vam svakodnevno slatke priče, pokrenuvši, u suradnji s Callebautom, izazov #cokoladomprotivkorone, pozvavši vas da nam otkrijete svoje najveće promašaje u sklopu izazova #damijebitislasticar te pokrenuvši najslađu akciju #recimoimhvala, u sklopu koje djelatnicama hitne službe darujemo svadbenu tortu. O toj našoj akciji pisali su brojni hrvatski mediji, među ostalim i 24 sata, Slobodna Dalmacija, gloria.hr, grazia.hr, she.hr i brojni drugi.

Kao što sam i na samom početku istaknula, ponosni smo i na uspjehe koje smo postigli u prvih devet mjeseci ove godine, a o kojima sam vas, u velikoj mjeri, obavijestila u novogodišnjoj riječi urednice.

Treća godina tako se, unatoč fantastičnih devet mjeseci, pokazala kao najizazovnija godina, kao krizna godina koju nije bilo lako preživjeti. I u tim trenucima opće neizvjesnosti, ne samo za naš portal, nego i za društvo u cijelosti, u redakciji smo se zapitali: „Što bi bilo da sutra portal prestane s radom? Bismo li vam nedostajali i biste li uopće primijetili da nas nema?“

Vaši odgovori na ova naša pitanja bit će nam pravi pokazatelji možemo li biti ponosni na sve ono što smo do sada postigli i imamo li razloga nastaviti se boriti i nositi s posljedicama ove zdravstvene krize kako bismo i u godinama koje dolaze svakodnevno sladili vaše živote.

Do neke sljedeće prilike pozdravljam vas neizmjerno sretna što, zahvaljujući i vama, već tri godine živim svoj najslađi san.

Vaša Kate

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.