Sajam Sigep Rimini 2021. odgođen zbog korone

Zbog zdravstvene kriza koja je pogodila svijet do sada su otkazana ili odgođena brojna događanja, a među njima je i SIGEP koji je najavio održavanje u novom terminu u ožujku.

Najveći svjetski sajam sladoledarstva, slastičarstva, pekarstva i kave, kao i mnoga druga događanja, odgođen je uslijed pandemije korona virusa.

Tako će se četrdeset i drugo izdanje ovog sajma pod nazivom Sigep EXP održati, u zasada planiranom terminu, od 15. do 17. ožujka 2021., u fizičkom izdanju, na istoj lokaciji kao i prethodnih godina, dok će se 18. i 19. ožujka 2021. održati digitalno izdanje sajma.

S obzirom na to da epidemiološke mjere uvelike otežavaju situaciju te je broj ljudi na okupljanjima ograničen, upravo će digitalni dio sajma omogućiti održavanje sastanaka te dogovaranje daljnjeg poslovanja.

Prošlogodišnje izdanje ovog sajma, koje smo, zahvaljujući suradnji s Pekarskim glasnikom, posjetile i mi, održalo se na gotovo 130.000 metara kvadratnih, a svoju je ponudu tom prilikom predstavilo 1.250 izlagača iz 185 zemalja svijeta.

Ostaje vidjeti kako će izgledati sljedeće izdanje u „novom normalnom“.

Fotografija: Facebook stranica Sigepa

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.