Najslađi recepti mjeseca studenog

Ovaj ste mjesec najviše klikali na recepte koji su izašli iz kuhinje naše urednice Kate Bošković pa su se tako njezini recepti našli na prva tri mjesta.

Pravi jesenski mjesec, studeni, zasladili smo ukusnim slasticama po receptima Jannette Razum, Gracijele Došen i Kate Bošković.

Pužići s cimetom i lješnjacima

I ovog se mjeseca na našem portalu našao veliki broj recepata Jannette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača, a vama se najviše svidio onaj za pužiće s cimetom i lješnjacima.

Kolač od jabuka i cimeta

Provjerenom kombinacijom jabuke i cimeta Gracijela Došen s bloga Slatki začin privukla je vašu pažnju i smjestila se na četvrtom mjestu našeg pregleda.

Pandoleti

Hrskavi keksići kojima nam je naša Kate Bošković zasladila drugu nedjelju studenog očito su bili i vaš izbor za zaslađivanje hladnih jesenskih popodneva pa su se, po broju vaših klikova, smjestili na treće mjesto.

Čokoladne tortice

Fotografija ovih tortica oduševila je naše pratitelje i na Facebooku i na Instagramu, a ovaj Katin recept našao se na drugom mjestu mjesečnog pregleda.

Kao bajadera

Iako ove godine sveta Kata nije donijela snijeg na vrata, donijela je prvo mjesto našoj urednici Kati Bošković u mjesečnom pregledu za studeni. Zahvaljujući velikom broju vaših klikova, posljednji recept tjedna u ovom mjesecu ujedno je i najbolji recept mjeseca.

Fotografije: Slatki svijet torti i kolača, Slatki začin, Kate Bošković

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.