Jednostavnost prije svega – jednostavni cheesecake vaš je izbor ovog mjeseca

Ovaj mjesec pobjedu ispred božićnih slastica i čokoladnih kolača odnio je – cheesecake

Da nam se Božić već opasno prišuljao svjedoči i činjenica da su na popisu pet najčitanijih recepata u ovom mjesecu čak dva božićna koja potpisuju Ana Prša i Ana Raguž. Tu su i dva čokoladna recepta s Anamarije Habuš i Ane Prše, ali pobjedu je ovaj put odnio recept za jednostavni cheesecake s limunom koji je pripremila naša urednica Kate Bošković.

Jela šnite

Nikad dovoljno klasičnih kolača kojima ćete obogatiti svoj blagdanski stol. Baš takav je i recept Ane Prše za Jela šnite – divan kolač koji u sebi krije i lisnato tijesto i biskvit i kremu – baš sve što vam treba za slatke blagdane.

Roščići s bademima

Božićna čarolija na našem portalu započela je roščićima s bademima čiji nam je recept donijela Ana Raguž s bloga Tirkizna. Ovi divni keksići odmah su nas ispunili božićnom radošću, ali i privukli vaše brojne klikove te se smjestili na četvrtom mjestu ovog pregleda.

Čokoladna pita

Da ste strastveni ljubitelji „vitamina Č“ dokazali ste brojem klikova na čokoladnu pitu čiji je recept s nama podijelila Anamarija Habuš s bloga Mrvice sa stola, a koja osigurava dovoljnu dnevnu količinu tog, svima neophodnog, vitamina.

Čokoladne kocke

Ana Prša već tradicionalno gostuje u našem popisu najčitanijih recepata s barem dva recepta pa je tako bilo i ovaj put – njezine čokoladne kocke lako su našle put do vaših stolova te se smjestile na drugo mjesto najčitanijih recepata ovog mjeseca.

Torta cheesecake s limunom

Da je jednostavno nekad najbolje dokazali ste dovevši jednostavni recept naše urednice Kate Bošković na prvo mjesto. Torta cheesecake s limunom dobrodošla je u svakoj sezoni, a vaš je sigurni adut kad morate na brzinu pripremiti slasticu za nenadane goste.

Fotografije: Ana Prša, Tirkizna, Mrvice sa stola i Kate Bošković

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.