Travanj na Slatkopediji obilježile su kremaste slastice

Alica Bjeli Duduković, Jannette Razum, Kate Bošković i Mirjana Šmit autorice su pet najboljih recepata mjeseca travnja.

Zadnji dan u mjesecu već tradicionalno koristimo kao odličnu priliku da se podsjetimo koje ste to recepte u ovom mjesecu osobito često čitali. Pet slatkih i kremastih recepata ovaj put potpisuju Alica Bjeli Duduković, Jannette Razum, Kate Bošković i Mirjana Šmit.

Slatki proljetni poljubac

Kremaste, ukusne i male, ove slatke tortice u izvedbi naše urednice Kate Bošković mame i okusom i izgledom. Privukle su i vas pa ste ih svojim klikovima doveli na peto mjesto travanjskih recepata.

Cheese blintzes

Četvrto mjesto travanjskog pregleda pripalo je Mirjani Šmit s bloga Od slatkoga slađe, čije su vas posebne palačinke obogaćene nadjevom i preljevom očito oduševile.

Ferrero roche

Naša Kate Bošković potpisuje i treći najpopularniji recept ovog mjeseca i to za tortu koju je pripremila u čast rođendana osobe kojoj naš portal duguje ime.

Krem štrudla s vanilijom i šumskim voćem

Recept naše suradnice Jannette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača izazvao je veliko zanimanje naših pratitelja na društvenim mrežama te se po broju klikova smjestio na drugo mjesto.

Nougat karpati torta

Na samom vrhu travanjskog pregleda nalazi se recept naše nove suradnice Alice Bjeli Duduković, koja je s nama podijelila recept za kremastu i ukusnu nougat karpati tortu.

Fotografije: Kate Bošković, Od slatkoga slađe, Slatki svijet torti i kolača, Alica Bjeli Duduković

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.