Recepti koji su obilježili veljaču

Drugi mjesec ove godine došao je svom kraju, a mi vam tradicionalno zadnjeg dana u mjesecu donosimo pregled pet recepata koji su bili najpopularniji na našem portalu.

Pet najboljih recepata veljače potpisuju Julija Beroš, Mirjana Šmit, Tamara s bloga What’s for dessert te naša urednica Kate Bošković.

Torta caprese

Torta čiji miris i okus našu urednicu Katu Bošković za tren vrate na predivni talijanski otok Capri kod vas je izazvala veliki interes i smjestila se na peto mjesto mjesečnog pregleda.

Ferrero torta

Četvrti recept mjeseca veljače stiže nam s bloga What’s for dessert čija je autorica Tamara s nama podijelila recept za ferrero tortu.

Buhtle

Jedan u nizu pokladnih recepata bio je onaj za buhtle čija je autorica Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe. Njezine buhtle osvojile su i vas te su se smjestile na treće mjesto najpopularnijih recepata veljače.

Kroštule

Naša Kate Bošković autorica je i drugog najpopularnijeg recepta ovog mjeseca – njezine hrskave i ukusne kroštule zasjele su na drugo mjesto ovog pregleda.

Krafne za pet

Julija Beroš s bloga Torta, pinjur, pjat već je odabirom naziva za ovaj recept pokazala da se radi o odličnim krafnama, a to ste potvrdili i vi svojim klikovima. Tako je u veljači, mjesecu koji je tradicionalno obilježen maskenbalom, omiljena pokladna slastica stigla na vrh popisa najpopularnijih recepata.

Fotografije: Kate Bošković, What’s for dessert, Od slatkoga slađe, Torta, pinjur, pjat

Ispis
Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.