• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Zdrave slastice» Recepti»I srpanj nam je bio sladak: evo čime smo ga zasladili

I srpanj nam je bio sladak: evo čime smo ga zasladili

Slatkopedija 01 kol 2021 Recepti Komentari isključeni za I srpanj nam je bio sladak: evo čime smo ga zasladili

U mjesecu za nama donijeli smo vam brojne recepte, a vas je, razumljivo, osvojio onaj – bez pečenja.

Srpanj su nam obilježile visoke temperature pa stoga i ne čudi da se na vrhu popisa najčitanijih recepata našao baš onaj koji se može pripremiti bez pečenja. Na vrhu je tako Nataša Pralica s bloga Natašine slastice, a tu su i Petra Jelenić, Lidija Osmak s bloga Gurmanka te Lorena Mihelčić s bloga Daj kolačić, ali i Turistička zajednica Grada Vodnjana koja je s nama podijelila recept za Bumbarsku tortu.

Imamo savršeni recept za omiljeni desert: pripremite cheesecake kao iz najboljih slastičarnica

S prvim danom srpnja s vama smo podijelili recept Lorene Mihelčić s bloga Daj kolačić za savršeni cheesecake – upravo taj recept našao se na petom mjestu ovomjesečnog pregleda.

Došao je red i na šljive: donosimo vam recept za cheesecake koji će vas oduševiti

cheesecake_sa_sljivama

Da jako volite cheesecake dokazali ste i čestim klikanjem na recept za cheesecake sa šljivama autorice Lidije Osmak s bloga Gurmanka koji se tako našao na četvrtom mjestu ovog pregleda.

Tajna je u strpljenju: za tradicionalu Bumbarsku tortu iz Vodnjana potrebna su samo tri sastojka

Sama sredina našeg popisa pripala je Turističkoj zajednici Grada Vodnjana odnosno njihovoj Bumbarskoj torti za čiju je pripremu ključni sastojak – strpljenje.

Petra Jelenić s nama dijeli recept za kolač koji nećete moći odbiti: pripremite ga već danas

Drugo mjesto pripalo je jednoj od najpoznatijih hrvatskih slastičarki – Petri Jelenić koja je s nama podijelila recept za neodoljivi damen kapric.

Danas ne palimo pećnicu: Nataša Pralica nam donosi recept za kremasti ljetni kolač

Potpuno razumjivo, prvo je mjesto pripalo kolaču za čiju pripremu nije potrebno paliti pećnicu – Nataša Pralica s bloga Natašine slastice osvojila vas je brzim kolačem bez pečenja.

Fotografije: Daj kolačić; Gurmanka; Turistička zajednica Grada Vodnjana; Petra Jelenić i Natašine slastice

blog daj kolačić gurmanka lidija osmak lorena mihelčić nataša pralica natašine slastice petra jelenić recept dana recept mjeseca turistička zajednica grada vodnjana 2021-08-01
Tags blog daj kolačić gurmanka lidija osmak lorena mihelčić nataša pralica natašine slastice petra jelenić recept dana recept mjeseca turistička zajednica grada vodnjana

Autori

napisala : Slatkopedija
Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.
Prethodni članak :

Isplati se upaliti pećnicu: borovnice i limun kao idealna ljetna kombinacija

Sljedeći članak :

Nastavlja se povlačenje sladoleda s tržišta – glavni krivac pesticid etilen oksid

Povezani članci

Nesvakidašnji kolač s jagodama koji morate isprobati: recept donosi Natalija Milodanović

Nesvakidašnji kolač s jagodama koji morate isprobati: recept donosi Natalija Milodanović

Slatkopedija 31 svi 2023
Slatko za doručak: donosimo vam recept za kolač s borovnicama i ricottom

Slatko za doručak: donosimo vam recept za kolač s borovnicama i ricottom

Slatkopedija 29 svi 2023
Kolač od jagoda i limuna koji ćete obožavati: evo kako ga pripremiti

Kolač od jagoda i limuna koji ćete obožavati: evo kako ga pripremiti

Slatkopedija 25 svi 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!