Imamo najbolje recepte za vas: Dan čokolade uz izabrane recepte Ane Prše

Naša Ana Prša zna kako pripremiti najbolje čokoladne torte kao stvorene za proslavu današnjeg Svjetskog dana čokolade.

Danas obilježavamo Svjetski dan čokolade – jedan od nama najdražih i najslađih dana u godini. Ima li prikladnijeg način za proslavu ovog dana od pripreme raskošnih čokoladnih torta. Samo za vas danas smo pripremili pregled neodoljivih recepata za čokoladne torte koje potpisuje naša Ana Prša.

Čokoladna torta

Prva na popisu neizostavnih torti za proslavu Dana čokolade morala je biti upravo čokoladna torta u kojoj je, kombinacijom čokolade i vanilije, postignut jako zanimljiv vizualni efekt.

Torta lješnjak-čokolada vol. 2

Ova torta predstavlja poboljšanu verziju još jedne predivne torte i dokaz je da od dobrog uvijek može biti i bolje.

Lješnjak torta

Jedan od omiljenih recepata za torte koji smo do sada objavili na našem portali svakako je onaj za lješnjak tortu čiji presjek osvaja na prvu.

Torta s čokoladom i Jack Danielsom

Prije dvije godine, Dan čokolade dočekali smo uz recept za ovu tortu u kojoj je Ana spojila okuse čokolade i Jack Danielsa.

Čokoladna torta s bergamotom

Još jedna u nizu čokoladnih torti čiji je recept Ana Prša podijelila s nama je ona za tortu u kojoj je spojila pomalo nesvakidašnje okuse – bergamot i čokoladu.

Ekstra čokoladna torta

I naš zadnji prijedlog za proslavu ovog slatkog dana jest ekstra čokoladna torta koja je prošle godine osvojila prvo mjesto na popisu najčitanijih recepata godine. Dovoljno dobra preporuka, zar ne?

Fotografije: Ana Prša

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.