Hotel&Gastroteh u veljači ponovno u Zagrebu

Od 20. do 24. veljače na Zagrebačkom velesajmu okupit će se brojni sudionici gastronomskog i hotelijersko-ugostiteljskog svijeta.

Jedanaesti međunarodni sajam gastronomije i hotelijersko–ugostiteljske opreme Hotel&Gastroteh, održat će se od 20. do 24. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu.

Na jednom mjestu povezat će se svi proizvođači, distributeri te izlagači koji će ponuditi najbolje od sebe, u svrhu poboljšanja kvalitete hrvatske turističke ponude. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki, na ovom će se sajmu predstaviti i veliki broj inozemnih izlagača.

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb će na sajmu prezentirati znanja i vještine svojih učenika, a na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će se mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se natjecatelji upoznati neposredno prije natjecanja. Pored navedenog, održat će se i prezentacije i degustacije autohtonih proizvoda: eko hrane, vina, rakija, pršuta, sira, meda, kolača i ostalih delicija, a razni hrvatski OPG-ovi nudit će svoje eko proizvode po atraktivnim sajamskim cijenama.

Fotografije: Zagrebački velesajam

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.