Sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme u Zagrebu

Jubilarni deseti sajam Hotel&Gastroteh održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 21. do 25. veljače.

Zagrebački velesajam će od 21. do 25. veljače ugostiti sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme Hotel&Gastroteh. Bogati program jubilarnog, desetog izdanja sajma donosi edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje, natjecanje najboljih hrvatskih kuhara CRO TOP 10, ali i prezentaciju naučenog znanja i vještina budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko-turističkog učilišta iz Zagreba.

Uz to, svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).

Osim Hotel&Gastroteh, na Zagrebačkom se velesajmu u isto vrijeme održava i  Zagrebački sajam nautike i Festival maslina. Organizatori ističu da su tako uspjeli u jednom terminu s tri komplementarna sajma izgraditi zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije.

Fotografija: Zagrebački velesajam

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.