Jabuke, torte i zdrave slastice obilježile su rujan

Po prvi put pobjedu u mjesečnom pregledu načitanijih recepata odnio je recept iz kategorije Zdrave slastice.

Rujan je bio mjesec u kojem ste voljeli jabuke, torte i zdrave slastice, a najčitanije recepte ovog mjeseca potpisuju naša urednica Kate Bošković te naše suradnice Ana Prša i Nataša Kovačević Krpan.

Kolač od jabuka

Posljednji recept tjedna u objavljen u ovom mjesecu, onaj za kolač od jabuka, došao je u pravi čas –baš kad je jesen postala naša stvarnost. Neodoljivi miris cimeta i jabuke začas vas je osvojio pa ste Katin recept brojem klikova doveli do petog mjesta u rujanskom pregledu.

Osvježavajuća torta od limuna

Upravo suprotno od kolača od jabuke, ova torta bila je naš način da ljeto još barem nakratko zadržimo u gradu ili bar na tanjuru. Kremasta, osvježavajuća torta od limuna nikoga nije ostavila ravnodušnim pa se tako smjestila na četvrto mjesto mjesečnog pregleda.

Tortice s jabukama

Na sredini rujanskog pregleda stižemo opet do jabuka koje je u ovim torticama Ana Prša odlično iskombinirala s tonkom i mascarpone sirom.

Torta Alica

Naša suradnica Ana Prša napravila je rođendansku tortu našoj drugoj suradnici Alici Bjeli Duduković i izazvala i vašu pažnju te stigla do drugog mjesta u ovom pregledu.

Keto/lchf kremšnite

Nataša Kovačević Krpan nam svakim svojim receptom dokazuje da su i zdrave slastice ukusne i vizualno neodoljive, a da ste to prepoznali i vi dokazuje i činjenica da su njezine kremšnite stigle do prvog mjesta našeg pregleda najčitanijih recepata mjeseca rujna.

Fotografije: Mirjana Bošković Smrekar, Kate Bošković, Ana Prša, Nataša Kovačević Krpan

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.