Znanja nikad dosta: novi webinar u organizaciji Worldchefsa

Webinar za predstavljanje i razvoj vlastitih slastičarskih i pekarskih vještina i znanja Worldchefs Certification Webinar, pod vodstvom Johna Clancyja, održat će se u srijedu, 21. travnja ove godine.

Na petom po redu webinaru Clancy će sudionike upoznati sa zahtjevima i kriterijima potrebnim za stjecanje digitalnog certifikata Worldchefs slastičara. Pohađanje ovog webinara omogućit će veće razumijevanje najboljeg načina korištenja društvenih mreža u svrhu prikazivanja vlastitih profesionalnih pekarskih i slastičarskih vještina, kako sadašnjim tako i budućim poslodavcima.

Sudionici će uspješnim završetkom webinara steći kulinarski certifikat Worldchefs, prepoznat diljem svijeta, koji će im omogućiti i pridruživanje rastućoj mreži certificiranih slastičarskih stručnjaka.

Zainteresirani za navedeni webinar na isti se mogu prijaviti ispunjavanjem jednostavnog online obrasca.

Fotografija:  Unsplash

Lorena Grubišić
Lorena Grubišić

Nakon stjecanja diplome iz odnosa s javnošću, Lorena je svoju zagrebačku adresu zamijenila raznim europskim pa je tako iskusila kakav je život u Irskoj i Španjolskoj. Danas ponovno živi u rodnom Šibeniku, a osim u putovanjima i upoznavanju drugih običaja i kultura, uživa i u pravljenju ukusnih slastica i pisanju o istima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.