Zbog pandemije korona virusa Sigep 2021. će se ipak održati samo – online

Najveći svjetski sajam sladoledarstva, slastičarstva, pekarstva i kave Sigep objavio je na svojim službenim stranicama kako se zbog pandemije korona virusa ove godine neće održati fizičko izdanje sajma.

Unatoč situaciji u svijetu uzrokovanoj pandemijom korona virusa, industrija slastica i kave ima potrebu okupiti se na jednom mjestu kako bi se razmijenila mišljenja o sektorskim trendovima pa je upravo Sigep Exp brzi odgovor na ovu potrebu.

Iako je prethodno bilo najavljeno da će ovogodišnji Sigep biti kombinacija stvarnog okupljanju u Riminiju i onog virtualnog, stalna prisutnost korona virusa u cijelom svijetu natjerala je organizatore da izaberu samo – online izdanje.

Digitalno izdanje Sigep Exp predstavlja jedinstvenu priliku za pokretanje i razmjenu mišljenja te pronalaženje novih rješenja za bolje rješavanje izazova tržišta koje se neprestano razvija.

U sklopu digitalnog izdanja sajma održat će se brojni webinari, radionice i inovacije proizvoda u okruženju koje je osmišljeno za promicanje dijaloga s nacionalnim i međunarodnim operaterima kroz chatove, video chatove i virtualne sastanke.

Ovo je prva globalna digitalna platforma koja umnožava mogućnosti poslovanja, učenja i umrežavanja s vodećim sektorskim tvrtkama i profesionalnim operaterima iz cijelog svijeta.

SigepExp – Digital Experience može se pohvaliti inovativnim formatom stoga je upravo on prirodno digitalno mjesto susreta za sektor Out-of-Home.

U nadi da će se iduće izdanje ipak održati u normalnim uvjetima, od 15. do 17. ožujka 2021. sudjelujte na digitalnom izdanju najvećeg sajma sladoledarstva, slastičarstva, pekarstva i kave.

Fotografija: Mirjana Bošković Smrekar

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.