Uz stjecanje znanja, napravite dobro djelo: u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu priprema se kruh za žrtve potresa

Polaznici koji u srijedu dođu volontirati u Pučko otvoreno učilište u Zagrebu besplatno će steći znanje, čineći pritom dobro djelo – kruh koji će biti doniran žrtvama potresa.

Na službenoj Facebook stranici Chef kuha doma jučer je objavljena najava nastavka suradnje s Pučkim otvorenim učilištem, u sklopu koje će se – peći kruh.

Naime, Pučko otvoreno učilište u Zagrebu ima besplatne programe u koje se mogu uključiti svi. U sklopu programa za pekare polaznici će naučiti peći kruh, steći će kvalifikaciju pekara, a ujedno će pomoći stradilima u potresu jer će sav ispečeni kruh biti podijeljen uz tople obroke koje na terenu još uvijek pripremaju i dijele kuhari okupljeni u inicijativi Chef kuha doma.

Sama radionica će se održati u srijedu 26. siječnja s početkom u 9 sati. Može se doći volontirati, uz prethodnu najavu.

Ovo je ujedno prilika svima zainteresiranima da, čineći dobro djelo, dobiju ogledni sat nakon kojeg mogu odlučiti žele li upisati i besplatni program i postati pekar.

Najavu je potrebno izvršiti na mail zinka.mujkic@pou.hr, a sve informacije o programu dostupne su na poveznici.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.