Povratak Wilyja Wonke i tvornice čokolade

Warner Bross već neko vrijeme razvija novi nastavak filma „Willy Wonka i tvornica čokolade“, a prema najavama film bi se u kinima mogao početi prikazivati u ožujku 2023.

U nastavku ovog omiljenog filma, priča će se usredotočiti na mladog Willyja Wonku, istražujući njegov život prije nego što se upustio u svijet slastica te otvorio svoju veličanstvenu i poznatu tvornicu čokolade.

Lik Willyja Wonka prvi se put pojavio 1964., u knjizi „Charlie i tvornica čokolade“, autora Roalda Dahla nakon čega ga je 1971. Gene Wilder prikazao u filmskoj adaptaciji pod nazivom „Willy Wonka i tvornica čokolade“, a 2005., Tim Burton radi još jednu filmsku adaptaciju u kojoj Johnny Depp, u ulozi Wonka jednostavno osvaja obožavatelje diljem cijelog svijeta.

S obzirom na situaciju u svijetu, uzrokovanu pandemijom korona virusa, datum izlaska novog nastavka još nije točno potvrđen, no nagađa se kako bi se na ekranima mogao pojaviti u ožujku 2023. Također, još nije poznato ni tko će ovoga puta odigrati lik ovog ekscentričnog slastičara, no kruže priče kako su na popisu Tom Holand i Timothée Chalamet.

Izvor: Variety

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.