Prošlo je godinu dana od kada smo pokrenuli akciju #recimoimhvala: sada tražimo slastičarnicu za slavonsko vjenčanje

Dragi čitatelji,

prošlo je točno 365 dana od kada smo pokrenuli našu akciju #recimoimhvala u sklopu koje smo odlučili zahvaliti djelatnicima hitnih službi koji su u ovoj pandemiji ponijeli najveći teret, nastojeći vratiti zdravlje na naše ulice.

Kada smo pokrenuli ovu akciju potaknuti talijanskom verzijom akcije #perdiregrazie, nismo mogli ni zamisliti da će godinu dana kasnije pandemija i dalje biti naša stvarnost i da će situacija i dalje biti toliko ozbiljna, točnije da će brojke biti puno veće i da kraj ove situacije neće biti ni blizu.

Ponosi smo što je ova naša akcija barem na kratko vratila osmijeh na lice onima koji nastoje vratiti zdravlje na naše ulice i što smo prošle godine uspjeli zasladiti sedam vjenčanja, a nadamo se da ćemo to uspjeti i ove godine. Drago nam je što nam se nove slastičarnice još uvijek pridružuju pa ćemo tako uskoro predstaviti još jednu, ali nam se u zadnje vrijeme nije javila ni jedna mladenka ili mladoženja koji će uskoro izreći svoje sudbonosno da. Nadamo se da će se i to promijeniti i da ćemo uskoro ponovno moći sudjelovati u njihovim najljepšim danima.

U međuvremenu, jedni mladenci strpljivo čekaju da im pronađemo slastičarnicu koja bi baš za njih napravila svadbenu tortu. Priču o Hrvoju i njegovoj odabranici Kristini možete pronaći na ovoj poveznici, a ukoliko imate slastičarnicu ili obrt za proizvodnju slastica te ste u prilici pripremiti svadbenu tortu u skladu s njihovim željama te je 1. svibnja ove godine dostaviti na njihovo vjenčanje u Sikirevce, javite se na moj mail kate.boskovic@slatkopedija.hr i pomozite nam da zajedno zasladimo njihovo vjenčanje.

Naravno, i sve ostale slastičarnice, kao i svi mladenci iz hitnih službi pozvani su da se jave na moju mail adresu kako bismo do 1. srpnja zasladili što veći broj vjenčanja.

U nadi da dogodine u ovo vrijeme neću pisati tekst slične tematike, pozdravlja vas vaša

Kate

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.