Produžen Javni poziv za naukovanje za obrtnička zanimanja

Došlo je do promjene u datumu trajanja Javnog poziva pa tako kandidati imaju dva tjedna više za prikupiti dokumentaciju te se prijaviti na Javni poziv.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je u prosincu  Javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2020. čiji je glavni cilj poticanje gospodarskih subjekata na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja u sustavu vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) čime se doprinosi stjecanju vještina za samostalan rad u zanimanju te razvoju socijalnih i poduzetničkih kompetencija učenika.

U prvotnoj je objavi Javnog poziva bilo navedeno da se prijave zaprimaju od 4. siječnja do 30. siječnja 2021., no došlo je do izmjene pa je tako sada  u točki 1. Predmet i trajanje Otvorenog javnog poziva navedeno da se tekst „Otvoreni javni poziv otvoren je do 30. siječnja 2021. godine.“, mijenja te da sada glasi: „Otvoreni javni poziv otvoren je do 13. veljače 2021. godine.“

Promjena je unesena i u točki 8. Podnošenje prijave za dodjelu bespovratne potpore gdje je naveden rok za podnošenje prijave Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te taj dio sada glasi: „od 4. siječnja do 13. veljače 2021. godine.“ te u točki 13. Informacije i rokovi gdje je tekst: „Upiti u svezi prijava na ovaj Otvoreni javni poziv dostavljaju se zaključno do 30. siječnja 2021. godine putem elektroničke pošte na adresu: naukovanje@mingor.hr.“  izmjenjen te sada glasi: „Upiti u svezi prijava na ovaj Otvoreni javni poziv dostavljaju se zaključno do 13. veljače 2021. godine putem elektroničke pošte na adresu: naukovanje@mingor.hr “.

Svi zainteresirani tako imaju dva tjedna više za prikupljanje tražene dokumentacije te slanje na adresu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.