Potpore namijenjene obrtima na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

Rok za prijavu na ovaj Javni poziv istječe sljedeći tjedan.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je otvoreni javni poziv za program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ za 2020. godinu.

Ovaj Poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama), a sredstva se mogu iskoristiti za ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje; ulaganje u razvoj novih proizvoda/usluga; prilagodbu, uređenje i poboljšanje poslovnog i proizvodnog prostora; usluge korištenja vanjskih subjekata u razvoju proizvoda,;marketinške aktivnosti i ulaganja za izlazak na nova tržišta te edukacije i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kuna. Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 200.000,00 kuna.

Prijave se podnose do 26. svibnja Ministarstvu neposredno ili putem pošte.

Sve dodatne informacije i obrasce za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva.

Fotografija: Pixabay

Lorena Grubišić
Lorena Grubišić

Nakon stjecanja diplome iz odnosa s javnošću, Lorena je svoju zagrebačku adresu zamijenila raznim europskim pa je tako iskusila kakav je život u Irskoj i Španjolskoj. Danas ponovno živi u rodnom Šibeniku, a osim u putovanjima i upoznavanju drugih običaja i kultura, uživa i u pravljenju ukusnih slastica i pisanju o istima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.