Recepti uz koje je kolovoz bio slađi

Između četiri torte, svoje mjesto na popisu najpopularnijih recepata mjeseca kolovoza pronašli su i jedni keksići.

Kolovoz je bio mjesec u kojem ste birali torte – i to bez obzira treba li za njih paliti pećnicu ili ne. Najpopularnije recepte mjeseca s kojim se danas pozdravljamo potpisuju Marina Obradović, Kate Bošković, Ana Zelić i Ana Prša.

Alphabet torta

Kakav bi to pregled mjeseca bio kada na njemu ne bi bilo naše Ane Prše? Ovaj je mjesec bio ispunjen njezinim receptima, a vama je najviše pažnje privukao onaj za alphabet tortu koja se brojem vaših klikova smjestila na peto mjesto.

Keksići s limunom

Zadnji recept tjedna objavljen u ovom mjesecu odmah vas je osvojio pa ste u prethodnih pet dana toliko često čitali ovaj recept da su ovi keksići s limunom brzo stigli na popis najpopularnijih recepata, zauzevši četvrto mjesto.

Marmorna zebra torta

Naša Ana Zelić s bloga Ana’s Baking Chronicles radi predivne torte koje vas iz mjeseca u mjesec sve više privlače, a ovoj mramornoj zebra torti niste mogli odoljeti pa je ona stigla na samu sredinu ovog pregleda.

Pavlova torta

Pripremila je naša urednica Kate ovog mjeseca i jedan od klasika – Pavlovu tortu, a ova popularna slastica u našem je pregledu stigla na drugo mjesto.

Torta od limuna

Pobjednik mjeseca kolovoza je prava ljetna torta – torta od limuna koju je pripremila Marina Obradović. Osvježavajuća torta bez pečenja bila je pravi izbor za vrući kolovoz pa je osvojila i prvo mjesto našeg mjesečnog pregleda najpopularnijih recepata.

Fotografije: Ana Prša,  Mirjana Bošković Smrekar i Kate Bošković, Ana’s Baking Chronicles, Kate Bošković, Marina Obradović 

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.